Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The One Juventus.cu
5B1 Tactiek att2-v1
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 36.7
average Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Barrios onderschept slim de pass. Barrios speelt de bal door. Klungelig pakt Kindelán de bal. Pantoja rent richting de bal. Pantoja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Daar is Massó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kannela rent richting de bal. Massó schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Massó krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Domenech kopt de bal weg. Katselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica begaat een overtreding. Katselis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Katselis komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Cuervo met een sublieme pass. Domenech is nu in balbezit. Domenech passt de bal in één keer door. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kannela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 41%, Juventus.cu 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The One - Juventus.cu 0:0

46e minuut.
Domenech rent richting de bal. Domenech geeft de bal voor. Musielak kan de bal niet met de borst controleren. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. Sobrecueva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Cuervo passt de bal met de wreef. Szmer rent richting de bal. Szmer passt de bal zonder na te denken. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja schiet op doel. Nicolici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Juventus.cu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 45%, Juventus.cu 55%.
The One - Juventus.cu 1:0