Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-21 01:00
  • Competitiewedstrijd: Paso x Paso
  • Stadion: Oriol-Tort
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Masia-Cubana Los_Pumas
DefendTraining Tactiek a1
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 43
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Herrera met een sublieme pass. Pisciello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadal. Nadal krijgt een gele kaart. Pisciello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pisciello wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Rovira de bal. Kołomyjski is nu in balbezit. Rovira maakt een afschuwelijke overtreding. Kołomyjski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kołomyjski kan niet meer verder spelen. Owono komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Jurczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Rovira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owono verovert de bal door een tackle van achteren. Owono schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Los_Pumas 1:0

15e minuut.
Heinbuchner met een sublieme pass. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono verovert de bal door een tackle van achteren. Owono draait met de bal, schiet en ... Piilberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Los_Pumas 2:0

16e minuut.
Haeze verovert de bal door een tackle van achteren. Haeze passt de bal met de wreef. Pisciello is nu in balbezit. Pisciello geeft een lange en hoge pass. Băşulescu springt en kopt de bal. Szmulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Owono probeert naar een medespeler te passen. Pisciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisciello speelt de bal door. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel. Szmulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pisciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal begaat een overtreding. Pisciello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pisciello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Băşulescu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Pisciello kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurczyński de bal. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel. Szmulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Heinbuchner probeert naar een medespeler te passen. Maqueira rent richting de bal. Maqueira probeert naar een medespeler te passen. Owono rent richting de bal. Owono draait met de bal, schiet en ... Piilberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

36e minuut.
Haeze geeft de bal voor. Maqueira geeft een hoge lob. Heinbuchner probeert naar een medespeler te passen. Owono rent richting de bal. Owono haalt uit met een fantastische trap. Piilberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ryjek geeft de bal voor. Owono is nu in balbezit. Rzeczkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Rzeczkowski krijgt een gele kaart. Owono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Owono wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Los_Pumas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 53%, Los_Pumas 47%.
Masia-Cubana - Los_Pumas 3:0

72e minuut.
Heinbuchner met een sublieme pass. Klungelig pakt Maqueira de bal. Haeze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haeze krijgt een gele kaart. Maqueira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maqueira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Owono springt en kopt de bal. Piilberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Nadal geeft een hoge lob. Haeze geeft een hoge lob. Quốc Việt kopt de bal weg. Owono bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 54%, Los_Pumas 46%.
Masia-Cubana - Los_Pumas 3:0