Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus.cu Prime
att2-v1 Tactiek Masia 4
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 64.1
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz probeert naar een medespeler te passen. Martí rent richting de bal. Martí geeft de bal voor. Sande krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:1

2e minuut.
Na een snelle pass probeert Domenech de bal onder controle te krijgen. Sande probeert naar een medespeler te passen. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí geeft een lange en hoge pass. Sande springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:2

6e minuut.
Mickiewicz geeft een lange en hoge pass. Martí kopt de bal weg. Daar is Mickiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mickiewicz geeft een lange en hoge pass. Sande maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Korte rent richting de bal. Domenech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korte raakt geblesseerd tijdens het duel. Katsaraios zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martí kopt de bal weg. Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz geeft de bal voor. Sande springt en kopt de bal. Nicolici bokst de bal weg.

15e minuut.
Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz geeft een lange en hoge pass. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... Nicolici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:3

18e minuut.
Klungelig pakt Sporchia de bal. Sporchia geeft een hoge lob. Sande kopt de bal weg. Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Katsaraios kopt de bal weg. Tyliński heeft problemen om de bal te vangen. Sande rent richting de bal. Sande draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:4

29e minuut.
Sande is nu in balbezit. Sande passt de bal met de wreef. Martí is nu in balbezit. Martí geeft een hoge lob. Sande springt en kopt de bal. Nicolici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Martí de bal. Martí geeft een hoge lob. Sande springt en kopt de bal. Nicolici bokst de bal weg.

36e minuut.
Katsaraios passt de bal in één keer door. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí geeft een hoge lob. Sande is nu in balbezit. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:5

39e minuut.
Korte speelt de bal door. Tyliński heeft problemen om de bal te vangen. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... Nicolici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:6

40e minuut.
Martí heeft problemen om de bal te vangen. Martí geeft de bal voor. Peña controleert de bal met de borst. Sande rent richting de bal. Sande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 76%, Prime 24%.
Juventus.cu - Prime 0:6

48e minuut.
Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsaraios onderschept slim de pass. Katsaraios passt de bal zonder na te denken. Daar is Sande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Massó is nu in balbezit. Tyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Martí geeft een hoge lob. Sande maakt een snoekduik en kopt de bal. Nicolici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:7

51e minuut.
Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry geeft een hoge lob. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:8

55e minuut.
Martí passt de bal met de wreef. Mickiewicz geeft de bal voor. Sande is nu in balbezit. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:9

58e minuut.
Klungelig pakt Gradowski de bal. Kurki onderschept slim de pass. Kurki geeft een hoge lob. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sande rent richting de bal. Sande haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Sande geeft een lange en hoge pass. Massó heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mickiewicz neemt de hoekschop. Sande springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:10

61e minuut.
Mickiewicz passt de bal met de wreef. Martí rent richting de bal. Martí probeert naar een medespeler te passen. Sande rent richting de bal. Sande schiet op doel. Nicolici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Domenech de bal. Mickiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mickiewicz geeft een lange en hoge pass. Massó kan de bal niet met de borst controleren. Nicolici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sande is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:11

62e minuut.
Mickiewicz met een sublieme pass. Martí rent richting de bal. Martí passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sande de bal. Sande schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Martí is nu in balbezit. Martí speelt de bal door. Mickiewicz geeft een hoge lob. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... Nicolici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mickiewicz geeft de bal voor. Sande maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nicolici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Korte geeft een hoge lob. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sande is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sande kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nicolici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Mickiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mickiewicz passt de bal in één keer door. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel. Nicolici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Prime 0:12

84e minuut.
Martí passt de bal met de wreef. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz passt de bal met de wreef. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 78%, Prime 22%.
Juventus.cu - Prime 0:12