Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-18 00:59
  • Competitiewedstrijd: Paso x Paso
  • Stadion: *JEN Palace*
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers:
Prime Juventus.cu
3-2-3-2 (2 cont) Tactiek att2-v1
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52 gemiddelde waardering 33.5
goed Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Pęski geeft een lange en hoge pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een hoge lob. Korte bereikt de bal nog maar net als eerste. Korte geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Wachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón is nu in balbezit. Gonera onderschept slim de pass. Wachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sporchia rent richting de bal. Sporchia geeft een lange en hoge pass. Morejón rent richting de bal. Morejón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Juventus.cu 1:0

17e minuut.
Massó geeft een hoge lob. Inworp. Korte met een snelle inworp. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Katsaraios met een sublieme pass. Pęski rent richting de bal. Pęski probeert naar een medespeler te passen. Wachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachnik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Morejón speelt de bal door. Pęski rent richting de bal. Pęski probeert naar een medespeler te passen. Wachnik rent richting de bal. Wachnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Katsaraios rent richting de bal. Katsaraios passt de bal zonder na te denken. Wachnik rent richting de bal. Wachnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gonera verovert de bal door een tackle van achteren. Gonera geeft een lange en hoge pass. Korte kopt de bal weg. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry schiet op doel. De Armas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 24%, Juventus.cu 76%.
Prime - Juventus.cu 1:0

56e minuut.
Ibarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kindelán rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Katsaraios ... Strafschop! Katsaraios krijgt een gele kaart. Kindelán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kindelán kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sporchia onderschept slim de pass. Sporchia geeft een lange en hoge pass. Morejón met een sublieme pass. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry draait met de bal, schiet en ... De Armas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Peña de bal. Domenech speelt de bal door. Mamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamet geeft een hoge lob. Pęski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Mamet geeft de bal voor. Domenech probeert de bal met de borst te controleren. Pęski probeert naar een medespeler te passen. Wachnik rent richting de bal. Wachnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Domenech raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

77e minuut.
Thiên Hưng controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mamet neemt vlug de vrije trap. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry schiet op doel. De Armas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Juventus.cu 2:0

79e minuut.
Pęski passt de bal in één keer door. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón passt de bal in één keer door. Végváry is nu in balbezit. Végváry draait met de bal, schiet en ... De Armas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Juventus.cu 3:0

84e minuut.
Klungelig pakt Białostocki de bal. Korte is nu in balbezit. Korte geeft een lange en hoge pass. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry haalt uit met een fantastische trap. De Armas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 30%, Juventus.cu 70%.
Prime - Juventus.cu 3:0