Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magician Club Los_Pumas
3.2 Tactiek a1Open
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 58.8
average Schieten formidable
adequate Passen formidable
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Agudo probeert de bal aan de voet te houden. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić haalt uit met een fantastische trap. Sarmiento bokst de bal weg.

8e minuut.
Kieruczenko passt de bal zonder na te denken. Aparicio rent richting de bal. Della Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pisciello geeft de bal voor. Della Fontana kopt de bal weg. Aparicio met een sublieme pass. Topčagić is nu in balbezit. Topčagić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Daar is Pisciello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisciello geeft een lange en hoge pass. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pisciello geeft een hoge lob. Della Fontana controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pisciello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Topčagić springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sarmiento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Inworp. Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisciello geeft een lange en hoge pass. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pisciello speelt de bal door. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez geeft een hoge lob. Topčagić maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarmiento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Los_Pumas 0:1

36e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Pisciello rent richting de bal. Pisciello geeft de bal voor. Topčagić krijgt zijn hoofd ertegen. Sarmiento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Quốc Bảo de bal. Paal!

38e minuut.
Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisciello rent richting de bal. Hernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisciello raakt geblesseerd tijdens het duel. Jiménez wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Pisciello onderschept slim de pass. Pisciello geeft een lange en hoge pass. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić draait met de bal, schiet en ... Sarmiento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Los_Pumas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 81%, Los_Pumas 19%.
Magician Club - Los_Pumas 0:2

52e minuut.
Gajáry rent richting de bal. Gajáry passt de bal in één keer door. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić verovert de bal door een tackle van achteren. Topčagić schiet op doel. Sarmiento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pisciello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernández. Pisciello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiménez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Topčagić springt en kopt de bal. Sarmiento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Hernández met de inworp. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kieruczenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kieruczenko met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Sarmiento bokst de bal weg. Inworp. Petrzak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Cardoso geeft een hoge lob. Topčagić rent richting de bal. Topčagić passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Pisciello rent richting de bal. Pisciello geeft een hoge lob. Topčagić is nu in balbezit. Topčagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pisciello passt de bal zonder na te denken. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso probeert naar een medespeler te passen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Aparicio kopt de bal weg. Topčagić is nu in balbezit. Topčagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Los_Pumas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 78%, Los_Pumas 22%.
Magician Club - Los_Pumas 0:3