Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magician Club The One
3.2 Tactiek 5B1
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
39.1 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


10e minuut.
Sonck speelt de bal door. Pantoja rent richting de bal. Pantoja met een sublieme pass. Kannela is nu in balbezit. Kannela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - The One 0:1

15e minuut.
Szmer passt de bal met de wreef. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja geeft de bal voor. Kannela is nu in balbezit. Kannela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Zhongshu kopt de bal weg. Klungelig pakt Valdivia de bal. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz onderschept slim de pass. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Sarmiento bokst de bal weg.

17e minuut.
Hernández kopt de bal weg. Zhongshu is nu in balbezit. Zhongshu geeft een lange en hoge pass. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt schiet op doel. De bal raakt de paal. Sobrecueva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Üçdağ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Della Fontana komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja geeft een hoge lob. Agudo kopt de bal weg. Kannela rent richting de bal. Kannela schiet op doel. Sarmiento bokst de bal weg.

42e minuut.
Sarmiento speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantoja met de inworp. Ibisz controleert de bal met de borst. Ibisz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gajáry heeft problemen om de bal te vangen. Sonck onderschept slim de pass. Sonck speelt de bal door. Kannela is nu in balbezit. Kannela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - The One 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 70%, The One 30%.
Magician Club - The One 0:2

57e minuut.
Pantoja geeft de bal voor. Kannela rent richting de bal. Della Fontana verovert de bal door een tackle van achteren. Della Fontana probeert naar een medespeler te passen. Ibisz geeft een hoge lob. Sarmiento bokst de bal weg.

69e minuut.
Truie rent richting de bal. Stoica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Truie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhongshu met een snel genomen vrije trap. Stoica heeft problemen om de bal te vangen. Stoica speelt de bal door. Daar is Zhongshu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhongshu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhongshu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sobrecueva trapt de bal weg van het doel. Truie kopt de bal weg. Gajáry is nu in balbezit. Gajáry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - The One 1:2

85e minuut.
Szmer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Białożyt de bal. Sonck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sonck krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández speelt de bal door. Sonck geeft een lange en hoge pass. Kannela is nu in balbezit. Kannela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 63%, The One 37%.
Magician Club - The One 1:2