Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los_Pumas Prime
a1 Tactiek 3-2-3-2 (2 cont)
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.6 gemiddelde waardering 47.9
zwak Schieten goed
goed Passen solide
matig Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Kurki passt de bal met de wreef. Rovira rent richting de bal. Wachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón draait met de bal, schiet en ... Piilberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wachnik is nu in balbezit. Wachnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Prime 0:1

10e minuut.
Katsaraios passt de bal in één keer door. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón passt de bal met de wreef. Wachnik is nu in balbezit. Wachnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón onderschept slim de pass. Morejón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Végváry de bal. Végváry draait met de bal, schiet en ... Piilberg bokst de bal weg.

34e minuut.
Sporchia met een sublieme pass. Pęski rent richting de bal. Pęski geeft de bal voor. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry draait met de bal, schiet en ... Piilberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Végváry passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pęski de bal. Pęski geeft een lange en hoge pass. Wachnik kan de bal niet met de borst controleren. Wachnik haalt uit met een fantastische trap. Piilberg bokst de bal weg. Klungelig pakt Végváry de bal. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry verovert de bal door een tackle van achteren. Végváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Prime 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 65%, Prime 35%.
Los_Pumas - Prime 0:2

52e minuut.
Korte bereikt de bal nog maar net als eerste. Korte passt de bal met de wreef. Végváry rent richting de bal. Végváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Prime 0:3

55e minuut.
Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira geeft een hoge lob. Katsaraios kopt de bal weg. Végváry rent richting de bal. Végváry haalt uit met een fantastische trap. Piilberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Prime 0:4

60e minuut.
Białostocki kan de bal niet met de borst controleren. Sosa is nu in balbezit. Białostocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Białostocki krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lutka speelt de bal door. Klungelig pakt Pattavina de bal. Végváry rent richting de bal. Végváry haalt uit met een fantastische trap. Piilberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Prime 0:5

67e minuut.
Herrera passt de bal zonder na te denken. Fontova rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sporchia. Sporchia krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Białostocki rent richting de bal. Białostocki speelt de bal door. Végváry is nu in balbezit. Végváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Prime 0:6

74e minuut.
Katsaraios passt de bal in één keer door. Korte bereikt de bal nog maar net als eerste. Korte passt de bal in één keer door. Végváry is nu in balbezit. Végváry haalt uit met een fantastische trap. Piilberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Băşulescu controleert de bal met de borst. Pęski geeft een lange en hoge pass. Wachnik rent richting de bal. Wachnik draait met de bal, schiet en ... Piilberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Prime 0:7

79e minuut.
Klungelig pakt Kurki de bal. Fonte rent richting de bal. Białostocki speelt de bal door. Korte is nu in balbezit. Korte geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Katsaraios met een sublieme pass. Korte rent richting de bal. Korte passt de bal in één keer door. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry haalt uit met een fantastische trap. Piilberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Katsaraios bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsaraios geeft een lange en hoge pass. Wachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachnik schiet op doel. Piilberg bokst de bal weg. Végváry is nu in balbezit. Végváry draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Rovira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pęski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morejón rent richting de bal. Wachnik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 65%, Prime 35%.
Los_Pumas - Prime 0:7