Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus.cu Masia-Cubana
att2-v1 Tactiek 4-2-1-1L-2
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 46
good Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen weak


3e minuut.
Hüseynbəyli geeft een hoge lob. Massó heeft problemen om de bal te vangen. Barceló rent richting de bal. Barceló haalt uit met een fantastische trap. Nicolici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 0:1

3e minuut.
Katselis rent richting de bal. Katselis passt de bal in één keer door. Domenech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña geeft de bal voor. Carrasco kopt de bal weg. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ryjek controleert de bal met de borst. Maqueira geeft een hoge lob. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló schiet op doel. Nicolici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 0:2

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Ostoja de bal onder controle te krijgen. Gradowski is nu in balbezit. Ostoja is nu in balbezit. Katselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katselis draait met de bal, schiet en ... Jati bokst de bal weg.

14e minuut.
Barceló passt de bal in één keer door. Ryjek rent richting de bal. Met opzet legt Tyliński zijn tegenspeler op de grond. Ryjek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maqueira komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De Armas speelt de bal door. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán geeft de bal voor. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski schiet op doel. Jati bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Katselis rent richting de bal. Katselis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:2

23e minuut.
Maqueira is nu in balbezit. Maqueira passt de bal zonder na te denken. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Barceló onderschept slim de pass. Barceló haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Kindelán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hüseynbəyli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kindelán geeft de bal voor. Hüseynbəyli neemt de penalty, wat een uithaal! Nicolici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 52%, Masia-Cubana 48%.
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:2

55e minuut.
Domenech is nu in balbezit. Maqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Maqueira passt de bal in één keer door. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló schiet op doel. Nicolici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ryjek rent richting de bal. Ryjek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:3

68e minuut.
López speelt de bal door. Domenech probeert de bal aan de voet te houden. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass. Barceló maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló rent richting de bal. Massó is nu in balbezit. Barceló onderschept slim de pass. Barceló schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Maqueira speelt de bal door. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass. Barceló springt en kopt de bal. Nicolici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 65%, Masia-Cubana 35%.
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:4