Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-11 01:00
  • Competitiewedstrijd: Paso x Paso
  • Stadion: *JEN Palace*
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Prime The One
3-2-3-2 (2 cont) Tactiek 5B1
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.8 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten average
good Passen good
formidable Verdedigen weak


11e minuut.
Korte bereikt de bal nog maar net als eerste. Korte geeft de bal voor. Végváry is nu in balbezit. Végváry draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Białostocki passt de bal met de wreef. Korte bereikt de bal nog maar net als eerste. Korte geeft een hoge lob. Végváry rent richting de bal. Végváry schiet op doel. Sobrecueva bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kurki geeft een lange en hoge pass. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski passt de bal zonder na te denken. Wachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachnik draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Végváry passt de bal zonder na te denken. Pęski rent richting de bal. Pęski geeft een lange en hoge pass. Végváry is nu in balbezit. Végváry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Korte rent richting de bal. Korte passt de bal met de wreef. Végváry rent richting de bal. Végváry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - The One 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 33%, The One 67%.
Prime - The One 1:0

47e minuut.
Korte verovert de bal door een tackle van achteren. Korte geeft de bal voor. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry schiet op doel. Sobrecueva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pęski probeert naar een medespeler te passen. Morejón rent richting de bal. Morejón passt de bal zonder na te denken. Végváry rent richting de bal. Végváry haalt uit met een fantastische trap. Sobrecueva bokst de bal weg.

52e minuut.
Korte is nu in balbezit. Korte passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Hartmann de bal onder controle te krijgen. Wachnik is nu in balbezit. Wachnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Morejón speelt de bal door. Wachnik is nu in balbezit. Wachnik passt de bal met de wreef. Végváry rent richting de bal. Végváry schiet op doel. Sobrecueva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hartmann heeft problemen om de bal te vangen. Wachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wachnik geeft een lange en hoge pass. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Korte onderschept slim de pass. Végváry is nu in balbezit. Végváry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Végváry passt de bal met de wreef. Białostocki rent richting de bal. Białostocki passt de bal zonder na te denken. Végváry is nu in balbezit. Végváry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Morejón met een sublieme pass. Korte speelt de bal door. Végváry rent richting de bal. Végváry draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Morejón passt de bal met de wreef. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Morejón de bal. Morejón geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann geeft de bal voor. Wachnik rent richting de bal. Wachnik draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - The One 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 27%, The One 73%.
Prime - The One 2:0