Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los_Pumas Juventus.cu
a1 Tactiek att2-v1
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
36.4 gemiddelde waardering 38.6
average Schieten good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen average


6e minuut.
Fonte rent richting de bal. Fonte passt de bal in één keer door. Fontova rent richting de bal. Fontova geeft de bal voor. Băşulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kindelán met een sublieme pass. De Armas is nu in balbezit. De Armas passt de bal met de wreef. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Domenech kopt de bal weg. Rovira rent richting de bal. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas verovert de bal door een tackle van achteren. De Armas geeft een hoge lob. Gradowski rent richting de bal. Gradowski draait met de bal, schiet en ... Piilberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Barrios geeft de bal voor. Klungelig pakt Gradowski de bal. Lutka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gradowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gradowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 48%, Juventus.cu 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los_Pumas - Juventus.cu 0:0

63e minuut.
Fontova bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontova geeft de bal voor. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopićević verovert de bal door een tackle van achteren. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Juventus.cu 0:1

79e minuut.
Massó passt de bal met de wreef. Domenech is nu in balbezit. Domenech geeft een lange en hoge pass. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. Piilberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lopićević is nu in balbezit. Lopićević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Juventus.cu 0:2

80e minuut.
Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeczkowski passt de bal met de wreef. Lopićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopićević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Juventus.cu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 52%, Juventus.cu 48%.
Los_Pumas - Juventus.cu 0:3