Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magician Club Masia-Cubana
3.2 Tactiek 4-1-2-1-2
54% Balbezit 46%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 48.7
weak Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen average


7e minuut.
de la Cruz kopt de bal weg. Kołomyjski heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo is nu in balbezit. Kołomyjski verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomyjski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fleites kan de bal niet met de borst controleren. Kołomyjski rent richting de bal. Fleites begaat een overtreding. Kołomyjski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. de la Cruz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Üçdağ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quốc Bảo de bal. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Masia-Cubana 0:1

23e minuut.
Üçdağ geeft een hoge lob. Heinbuchner rent richting de bal. Heinbuchner passt de bal in één keer door. Barceló is nu in balbezit. Barceló draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 68%, Masia-Cubana 32%.
Magician Club - Masia-Cubana 0:1

48e minuut.
Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçdağ begaat een overtreding. Barceló raakt geblesseerd tijdens het duel. Ostoja met een snel genomen vrije trap. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. Sarmiento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Masia-Cubana 0:2

57e minuut.
Gallardo met een sublieme pass. Gajáry is nu in balbezit. Maqueira is nu in balbezit. Gajáry verovert de bal door een tackle van achteren. Gajáry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ostoja rent richting de bal. Ostoja passt de bal in één keer door. Üçdağ is nu in balbezit. Barceló onderschept slim de pass. Barceló schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 64%, Masia-Cubana 36%.
Magician Club - Masia-Cubana 0:2