Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus.cu Magician Club
att2-v1 Tactiek 3.2
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
0 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 39.3
adequate Schieten weak
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


24e minuut.
Gajáry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Armas met een sublieme pass. Fleites probeert naar een medespeler te passen. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt probeert naar een medespeler te passen. Truie probeert naar een medespeler te passen. Gajáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajáry draait met de bal, schiet en ... Nicolici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 50%, Magician Club 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus.cu - Magician Club 0:0

63e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kindelán de bal. Białożyt rent richting de bal. Białożyt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kindelán is nu in balbezit. Białożyt onderschept slim de pass. Białożyt probeert naar een medespeler te passen. Gajáry is nu in balbezit. Gajáry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 51%, Magician Club 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus.cu - Magician Club 0:0