Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magician Club Juventus.cu
3.2 Tactiek att2-v1
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 38.5
matig Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


6e minuut.
Thiên Hưng is nu in balbezit. Zhongshu onderschept slim de pass. Zhongshu geeft een hoge lob. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech geeft een hoge lob. Sarmiento bokst de bal weg.

8e minuut.
Quốc Bảo geeft de bal voor. Zhongshu kopt de bal weg. Tyliński rent richting de bal. Gómez onderschept slim de pass. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gajáry speelt de bal door. Truie is nu in balbezit. Truie speelt de bal door. Zhongshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongshu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 55%, Juventus.cu 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magician Club - Juventus.cu 0:0

48e minuut.
Fleites geeft de bal voor. Truie rent richting de bal. Truie passt de bal met de wreef. Daar is Gajáry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajáry schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Üçdağ geeft een hoge lob. Inworp. Lopićević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gómez passt de bal zonder na te denken. Zhongshu heeft problemen om de bal te vangen. Zhongshu passt de bal zonder na te denken. Gajáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajáry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 40%, Juventus.cu 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magician Club - Juventus.cu 0:0