Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The One Los_Pumas
5B1 Tactiek a1
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.6 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten adequate
good Passen solid
average Verdedigen average


1e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een hoge lob. Lutka rent richting de bal. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pattavina geeft een hoge lob. Fonte kan de bal niet met de borst controleren. Hartmann maakt een afschuwelijke overtreding. Fonte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Herrera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pattavina geeft een lange en hoge pass. Stoica rent richting de bal. Fontova schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fontova krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sosa passt de bal zonder na te denken. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Fontova de bal. Fontova geeft de bal voor. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Fonte rent richting de bal. Fonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Los_Pumas 0:1

35e minuut.
Stoica speelt de bal door. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibisz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ibisz kan niet meer verder spelen. Szmer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rzeczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kannela is nu in balbezit. Kannela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Musielak geeft een hoge lob. Inworp. Fontova met de inworp. Fonte rent richting de bal. Fonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sonck speelt de bal door. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja met een sublieme pass. Kannela is nu in balbezit. Kannela draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 58%, Los_Pumas 42%.
The One - Los_Pumas 0:1

55e minuut.
Hartmann kopt de bal weg. Szmer geeft een lange en hoge pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela verovert de bal door een tackle van achteren. Kannela schiet op doel. Piilberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica geeft een hoge lob. Daar is Rovira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kannela rent richting de bal. Kannela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela schiet op doel. Piilberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The One - Los_Pumas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 50%, Los_Pumas 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The One - Los_Pumas 1:1