Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-18 01:00
  • Competitiewedstrijd: Paso x Paso
  • Stadion: Oriol-Tort
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Masia-Cubana Prime
4-2-1-1L-2 Tactiek 3-2-3-2 (2 cont)
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
46.6 gemiddelde waardering 48.8
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
zwak Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Taffuri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hüseynbəyli raakt geblesseerd tijdens het duel. Ostoja met een snel genomen vrije trap. Hüseynbəyli geeft een hoge lob. Barceló maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Saccomanno speelt de bal door. Ostoja rent richting de bal. Ostoja passt de bal zonder na te denken. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli geeft een hoge lob. Saccomanno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Quốc Việt is nu in balbezit. Morejón onderschept slim de pass. Morejón speelt de bal door. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Hüseynbəyli met een snelle inworp. Maqueira met een sublieme pass. Hüseynbəyli geeft de bal voor. Barceló springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maqueira rent richting de bal. Maqueira probeert naar een medespeler te passen. Clavelo rent richting de bal. Végváry verovert de bal door een tackle van achteren. Végváry haalt uit met een fantastische trap. Jati bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korte zal de hoekschop nemen. Wachnik met een sublieme pass. Morejón rent richting de bal. Végváry is nu in balbezit. Végváry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Hüseynbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurki de bal. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saccomanno trapt de bal weg. Maqueira kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 45%, Prime 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Masia-Cubana - Prime 0:0

48e minuut.
Maqueira kopt de bal weg. Barceló controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sporchia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal geeft de bal voor. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass. Barceló springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pęski is nu in balbezit. Pęski passt de bal in één keer door. Wachnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Maqueira is nu in balbezit. Maqueira passt de bal zonder na te denken. Hüseynbəyli geeft een hoge lob. Kołomyjski maakt een snoekduik en kopt de bal. Saccomanno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Prime 1:0

72e minuut.
Morejón onderschept slim de pass. Morejón geeft een hoge lob. Végváry rent richting de bal. Végváry haalt uit met een fantastische trap. Jati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Masia-Cubana - Prime 1:1

77e minuut.
Morejón passt de bal met de wreef. Pęski rent richting de bal. Pęski geeft de bal voor. Białostocki is nu in balbezit. Białostocki geeft een lange en hoge pass. Jati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Maqueira probeert naar een medespeler te passen. Taffuri probeert naar een medespeler te passen. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Wachnik schiet op doel. Jati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wachnik is nu in balbezit. Wachnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Prime 1:2

88e minuut.
Barceló passt de bal zonder na te denken. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Sporchia begaat een overtreding. Sporchia krijgt een gele kaart. Hüseynbəyli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo is nu in balbezit. Végváry onderschept slim de pass. Végváry haalt uit met een fantastische trap. Jati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Prime 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 54%, Prime 46%.
Masia-Cubana - Prime 1:3