Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Foresta Falticeni LOLLAND MASTERS
Core Tactiek Forza LM+
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
45.8 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Żygadło maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Heilig met een sublieme pass. Daar is Oraşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich speelt de bal door. Hurt is nu in balbezit. Campos onderschept slim de pass. Campos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Romashev passt de bal met de wreef. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy passt de bal met de wreef. Merişor is nu in balbezit. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Battaglini trapt de bal weg van het doel. Alich kopt de bal weg. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos draait met de bal, schiet en ... Purăveţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vadim rent richting de bal. Vadim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - LOLLAND MASTERS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Foresta Falticeni 46%, LOLLAND MASTERS 54%.
FCM Foresta Falticeni - LOLLAND MASTERS 1:0

46e minuut.
Teodoru komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heilig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraşan onderschept slim de pass. Oraşan geeft een lange en hoge pass. Purăveţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Bolia komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kotowski is nu in balbezit. Bolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolia geeft een hoge lob. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Purăveţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Hurt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Żygadło heeft problemen om de bal te vangen. Montañez verovert de bal door een tackle van achteren. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Battaglini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCM Foresta Falticeni - LOLLAND MASTERS 1:1

69e minuut.
Merişor passt de bal met de wreef. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parpan krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Hurt heeft problemen om de bal te vangen. Heilig rent richting de bal. Heilig passt de bal met de wreef. Udeanu rent richting de bal. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - LOLLAND MASTERS 2:1

81e minuut.
Purăveţ probeert naar een medespeler te passen. Merişor kopt de bal weg. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev probeert naar een medespeler te passen. Montañez is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Romashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard onderschept slim de pass. Bouchard geeft een lange en hoge pass. Campos krijgt zijn hoofd ertegen. Purăveţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Eres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Campos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campos neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - LOLLAND MASTERS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Foresta Falticeni 32%, LOLLAND MASTERS 68%.
FCM Foresta Falticeni - LOLLAND MASTERS 3:1