Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-27 18:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: avantul cordareni Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
avantul cordareni FC Aysima
UCL Tactiek Fv+3
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
48.8 gemiddelde waardering 39.3
excellent Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Lunardino passt de bal zonder na te denken. Chevereşan rent richting de bal. Carabaş onderschept slim de pass. Carabaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC Aysima 1:0

5e minuut.
Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela onderschept slim de pass. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Jukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC Aysima 2:0

7e minuut.
Siewielec verovert de bal door een tackle van achteren. Siewielec geeft een lange en hoge pass. Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC Aysima 2:1

8e minuut.
Vasiliu passt de bal zonder na te denken. Komaritskiy is nu in balbezit. Uzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uzak krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Nemətov heeft problemen om de bal te vangen. Nemətov geeft een lange en hoge pass. Quintela kopt de bal weg. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC Aysima 3:1

29e minuut.
Bednarski kopt de bal weg. Siewielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela verovert de bal door een tackle van achteren. Quintela draait met de bal, schiet en ... Jukić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC Aysima 4:1

31e minuut.
Lunardino onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López. Lunardino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lunardino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quintela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC Aysima 5:1

33e minuut.
Siewielec geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Uzak stond buitenspel. Qingshan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş schiet op doel. Jukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantul cordareni 54%, FC Aysima 46%.
avantul cordareni - FC Aysima 5:1

55e minuut.
Lunardino heeft problemen om de bal te vangen. Lunardino geeft een lange en hoge pass. Chevereşan is nu in balbezit. Carabaş verovert de bal door een tackle van achteren. Carabaş schiet op doel. Jukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Lunardino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasiliu is nu in balbezit. Szczypkowski begaat een overtreding. Szczypkowski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Jukić met een sublieme pass. Klungelig pakt López de bal. López met een sublieme pass. Quintela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela draait met de bal, schiet en ... Jukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC Aysima 6:1

86e minuut.
Quintela passt de bal in één keer door. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş met een sublieme pass. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu draait met de bal, schiet en ... Jukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Szczypkowski passt de bal met de wreef. López rent richting de bal. Lunardino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lunardino krijgt een gele kaart. López raakt geblesseerd tijdens het duel. Chevereşan met een snel genomen vrije trap. Uzak is nu in balbezit. Uzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantul cordareni 47%, FC Aysima 53%.
avantul cordareni - FC Aysima 6:1