Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC CZOSNEK Wróblewo City
pablo klucze 2 Tactiek liga
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.3 gemiddelde waardering 46.1
average Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen good


18e minuut.
Pulido rent richting de bal. Garić rent richting de bal. Pulido verovert de bal door een tackle van achteren. Pulido haalt uit met een fantastische trap. Carmona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Wróblewo City 1:0

22e minuut.
Schatten is nu in balbezit. Forcella verovert de bal door een tackle van achteren. Forcella met een sublieme pass. Pulido controleert de bal met de borst. Pulido schiet op doel. Carmona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Thoms verovert de bal door een tackle van achteren. Thoms geeft de bal voor. Neneman heeft problemen om de bal te vangen. Sap is nu in balbezit. Sap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSC CZOSNEK - Wróblewo City 1:1

24e minuut.
Fantacci geeft een lange en hoge pass. Manoliu rent richting de bal. Tulis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tulis krijgt een gele kaart. Manoliu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thoms zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler draait met de bal, schiet en ... Brugo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Wróblewo City 1:2

31e minuut.
Neneman kopt de bal weg. Manoliu heeft problemen om de bal te vangen. Manoliu geeft de bal voor. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pini trapt de bal weg. Thoms kopt de bal weg. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Wróblewo City 1:3

45e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Fantacci begaat een overtreding. Gabriel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rüssler met een snel genomen vrije trap. Sap is nu in balbezit. Sap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Wróblewo City 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 60%, Wróblewo City 40%.
BSC CZOSNEK - Wróblewo City 1:4

46e minuut.
Prizzon komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pini verovert de bal door een tackle van achteren. Thoms geeft de bal voor. Neneman is nu in balbezit. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler haalt uit met een fantastische trap. Brugo bokst de bal weg.

51e minuut.
Thoms rent richting de bal. Gabriel rent richting de bal. Thoms is nu in balbezit. Sap rent richting de bal. Sap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Wróblewo City 1:5

68e minuut.
Magro geeft een lange en hoge pass. Thoms bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoms passt de bal zonder na te denken. Gabriel rent richting de bal. Gabriel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Schatten geeft een lange en hoge pass. Fantacci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Magro de bal onder controle te krijgen. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Wróblewo City 1:6

80e minuut.
Forcella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lichota komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Neneman verovert de bal door een tackle van achteren. Thoms onderschept slim de pass. Thoms passt de bal zonder na te denken. Sap rent richting de bal. Sap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 57%, Wróblewo City 43%.
BSC CZOSNEK - Wróblewo City 1:6