Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowa wieś wielkie ogórki Duma Wróblewa
w1 Tactiek Toudi
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 43
average Schieten solid
weak Passen average
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Magari rent richting de bal. Magari speelt de bal door. Piñero rent richting de bal. Piñero schiet op doel. Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Amarante speelt de bal door. Daar is Magari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magari passt de bal met de wreef. Piñero is nu in balbezit. Piñero haalt uit met een fantastische trap. Kochan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Magari is nu in balbezit. Magari speelt de bal door. Piñero is nu in balbezit. Piñero schiet op doel. Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Magari is nu in balbezit. Magari passt de bal in één keer door. Piñero is nu in balbezit. Piñero schiet op doel. Kochan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Duma Wróblewa 0:1

25e minuut.
Szczupak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak passt de bal in één keer door. Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Andrejčo passt de bal zonder na te denken. Mugueta rent richting de bal. Mugueta probeert naar een medespeler te passen. Piñero is nu in balbezit. Piñero schiet op doel. Kochan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piñero is nu in balbezit. Piñero schiet op doel. Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Szczupak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mugueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugueta passt de bal met de wreef. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero haalt uit met een fantastische trap. Kochan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

36e minuut.
Amarante met een sublieme pass. Bankert is nu in balbezit. Mugueta verovert de bal door een tackle van achteren. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa wieś wielkie ogórki 81%, Duma Wróblewa 19%.
Nowa wieś wielkie ogórki - Duma Wróblewa 0:1

46e minuut.
Gwalbert komt het veld opgelopen. Šetka komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gwalbert is nu in balbezit. Klungelig pakt Amarante de bal. Amarante passt de bal in één keer door. Andrejčo rent richting de bal. Andrejčo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kınık geeft de bal voor. Inworp. Mugueta met de inworp. Andrejčo rent richting de bal. Andrejčo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ciemny is nu in balbezit. Ciemny geeft de bal voor. Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piñero de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Amarante verovert de bal door een tackle van achteren. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amarante krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kuziak verovert de bal door een tackle van achteren. Mugueta met een sublieme pass. Piñero rent richting de bal. Piñero draait met de bal, schiet en ... Kochan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ceyhan met een sublieme pass. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert passt de bal in één keer door. Piñero is nu in balbezit. Piñero draait met de bal, schiet en ... Kochan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Andrejčo passt de bal in één keer door. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert is nu in balbezit. Piñero verovert de bal door een tackle van achteren. Piñero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Duma Wróblewa 0:2

75e minuut.
Andrejčo verovert de bal door een tackle van achteren. Piñero rent richting de bal. Szczupak rent richting de bal. Piñero rent richting de bal. Piñero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Żebryk rent richting de bal. Linkrus onderschept slim de pass. Linkrus geeft een lange en hoge pass. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Latynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Latynowicz passt de bal zonder na te denken. Mugueta probeert naar een medespeler te passen. Piñero is nu in balbezit. Piñero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Andrejčo passt de bal in één keer door. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert probeert naar een medespeler te passen. Piñero is nu in balbezit. Piñero schiet op doel. Kochan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa wieś wielkie ogórki 70%, Duma Wróblewa 30%.
Nowa wieś wielkie ogórki - Duma Wróblewa 0:2