Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wromet Wróblewo Wróblewo City
ofensywa Tactiek liga
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Garić geeft een lange en hoge pass. Metz kopt de bal weg. Vesnić heeft problemen om de bal te vangen. Sap is nu in balbezit. Sap haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Perozo passt de bal in één keer door. Minh Khánh rent richting de bal. Met opzet legt Iscariotes zijn tegenspeler op de grond. Iscariotes krijgt een gele kaart. Minh Khánh moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Minh Khánh kan niet meer verder spelen. Pini komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Pierson met een sublieme pass. Gredzens is nu in balbezit. Gredzens met een sublieme pass. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap schiet op doel. Güngöz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - Wróblewo City 0:1

17e minuut.
Vesnić is nu in balbezit. Metz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Metz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gredzens met een snel genomen vrije trap. Sap springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pierson geeft een lange en hoge pass. Iscariotes bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscariotes geeft een lange en hoge pass. Maleček rent richting de bal. Maleček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 56%, Wróblewo City 44%.
Wromet Wróblewo - Wróblewo City 0:1

51e minuut.
Pierson onderschept slim de pass. Perozo speelt de bal door. Pini probeert de bal aan de voet te houden. Sap is nu in balbezit. Sap geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Güngöz niet meer kan verder spelen. Dasbach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 49%, Wróblewo City 51%.
Wromet Wróblewo - Wróblewo City 0:1