Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Wróblewa Naprzód Pakawie
Toudi Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten good
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Dikov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Walczak komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Rej is nu in balbezit. Rej passt de bal zonder na te denken. Linkrus is nu in balbezit. Rosheuvel onderschept slim de pass. Rosheuvel geeft een lange en hoge pass. Mihăileanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Mordej onderschept slim de pass. Andrejčo rent richting de bal. Wojnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejčo verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejčo haalt uit met een fantastische trap. Lago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ceyhan verovert de bal door een tackle van achteren. Paul onderschept slim de pass. Paul passt de bal zonder na te denken. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Amarante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magari probeert naar een medespeler te passen. Andrejčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejčo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ceyhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej is nu in balbezit. Met opzet legt Ceyhan zijn tegenspeler op de grond. Ceyhan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 49%, Naprzód Pakawie 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duma Wróblewa - Naprzód Pakawie 0:0

46e minuut.
Alcunha komt het veld opgelopen. Gwalbert komt het veld opgelopen. Šetka komt het veld opgelopen. Fouto komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mordej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

64e minuut.
Amarante geeft een hoge lob. Rosheuvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosheuvel met een sublieme pass. Klungelig pakt Rej de bal. Rej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Alcunha probeert de bal met de borst te controleren. Amarante rent richting de bal. Amarante passt de bal zonder na te denken. Andrejčo rent richting de bal. Andrejčo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nokelainen heeft problemen om de bal te vangen. Rej is nu in balbezit. Padylinas rent richting de bal. Rej verovert de bal door een tackle van achteren. Rej schiet op doel. Šetka bokst de bal weg.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Zagumny de bal onder controle te krijgen. Amarante speelt de bal door. Payton bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero verovert de bal door een tackle van achteren. Piñero draait met de bal, schiet en ... Fouto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante passt de bal met de wreef. Wojnecki is nu in balbezit. Andrejčo verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejčo haalt uit met een fantastische trap. Fouto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrejčo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rosheuvel geeft een lange en hoge pass. Daar is Walczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paul rent richting de bal. Paul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 52%, Naprzód Pakawie 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duma Wróblewa - Naprzód Pakawie 0:0