Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Pakawie Duma Wróblewa
4-4-2 Tactiek Toudi
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 46
good Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Payton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mugueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Amarante rent richting de bal. Amarante probeert naar een medespeler te passen. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Magari rent richting de bal. Magari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Payton rent richting de bal. Gwalbert onderschept slim de pass. Zagumny is nu in balbezit. Piñero rent richting de bal. Piñero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Piñero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagumny verovert de bal door een tackle van achteren. Mordej speelt de bal door. Magari is nu in balbezit. Magari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Duma Wróblewa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 55%, Duma Wróblewa 45%.
Naprzód Pakawie - Duma Wróblewa 0:1

46e minuut.
Bertaina komt het veld opgelopen. Fouto komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rosheuvel is nu in balbezit. Rosheuvel geeft een hoge lob. Walczak kopt de bal weg. Dikov is nu in balbezit. Dikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bertaina rent richting de bal. Bertaina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nokelainen de bal. Dikov rent richting de bal. Dikov haalt uit met een fantastische trap. Šetka bokst de bal weg.

67e minuut.
Gwalbert rent richting de bal. Cadavieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gwalbert passt de bal met de wreef. Piñero rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Paul heeft problemen om de bal te vangen. Mordej probeert naar een medespeler te passen. Bertaina rent richting de bal. Bertaina geeft de bal voor. Walczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Paul is nu in balbezit. Paul met een sublieme pass. Dikov speelt de bal door. Walczak is nu in balbezit. Walczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ceyhan probeert naar een medespeler te passen. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante passt de bal zonder na te denken. Piñero rent richting de bal. Piñero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 48%, Duma Wróblewa 52%.
Naprzód Pakawie - Duma Wróblewa 0:1