Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC CZOSNEK Nowa wieś wielkie ogórki
pablo klucze 2 Tactiek w1
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 31.1
solid Schieten adequate
good Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Zgoda heeft problemen om de bal te vangen. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zgoda. Żebryk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Żebryk kan niet meer verder spelen. Bankert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Greco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccà rent richting de bal. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco draait met de bal, schiet en ... Barragán bokst de bal weg.

4e minuut.
Lichota is nu in balbezit. Lichota passt de bal zonder na te denken. Peñalosa speelt de bal door. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Soria kopt de bal weg. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido passt de bal in één keer door. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Bankert de bal onder controle te krijgen. Lichota is nu in balbezit. Lichota passt de bal in één keer door. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda schiet op doel. Kochan bokst de bal weg.

16e minuut.
Zgoda geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Kochan met een harde bal richting middenveld. Soria is nu in balbezit. Soria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Nowa wieś wielkie ogórki 1:0

18e minuut.
Soria met de inworp. Lichota is nu in balbezit. Lichota passt de bal zonder na te denken. Soria is nu in balbezit. Soria geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Peñalosa speelt de bal door. Czerwiec heeft problemen om de bal te vangen. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel. Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Soria speelt de bal door. Peñalosa met een sublieme pass. Zgoda rent richting de bal. Pulido is nu in balbezit. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kochan trapt de bal weg. Klonowski kopt de bal weg. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
de la Hoz passt de bal met de wreef. Soria rent richting de bal. Soria passt de bal zonder na te denken. Pulido rent richting de bal. Pulido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Soria is nu in balbezit. Soria geeft een lange en hoge pass. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel. Kochan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Greco rent richting de bal. de la Hoz begaat een overtreding. Greco raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczupak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Greco maakt een snoekduik en kopt de bal. Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria geeft een hoge lob. Pulido is nu in balbezit. Pulido geeft een lange en hoge pass. Zgoda springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 43%, Nowa wieś wielkie ogórki 57%.
BSC CZOSNEK - Nowa wieś wielkie ogórki 1:0

50e minuut.
Peñalosa onderschept slim de pass. Peñalosa probeert naar een medespeler te passen. Kınık bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido onderschept slim de pass. Pulido schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czerwiec de bal. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lichota probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zgoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgoda probeert naar een medespeler te passen. Pulido is nu in balbezit. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Peñalosa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kınık de bal. Pulido is nu in balbezit. Pulido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Nowa wieś wielkie ogórki 2:0

70e minuut.
Zgoda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bankert neemt vlug de vrije trap. Forcella rent richting de bal. Casco onderschept slim de pass. Casco schiet op doel. Barragán bokst de bal weg.

72e minuut.
Czerwiec speelt de bal door. Soria rent richting de bal. Soria passt de bal zonder na te denken. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klonowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert de la Hoz de bal onder controle te krijgen. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Peñalosa is nu in balbezit. Peñalosa passt de bal met de wreef. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Nowa wieś wielkie ogórki 3:0

79e minuut.
Peñalosa passt de bal zonder na te denken. Lichota kan de bal niet met de borst controleren. Lichota probeert naar een medespeler te passen. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kochan trapt de bal weg. Soria kopt de bal weg. Pulido is nu in balbezit. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Forcella met een sublieme pass. Saccà bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Greco is nu in balbezit. Greco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Greco rent richting de bal. Greco draait met de bal, schiet en ... Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Szczupak de bal. Lichota is nu in balbezit. Lichota passt de bal in één keer door. Pulido is nu in balbezit. Pulido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Nowa wieś wielkie ogórki 4:0

87e minuut.
Forcella speelt de bal door. Kuziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgoda schiet op doel. Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Nowa wieś wielkie ogórki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 41%, Nowa wieś wielkie ogórki 59%.
BSC CZOSNEK - Nowa wieś wielkie ogórki 5:0