Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Pakawie BSC CZOSNEK
trening Tactiek pablo klucze 2
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 42.2
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Lichota probeert naar een medespeler te passen. Soria is nu in balbezit. Soria probeert naar een medespeler te passen. Pulido rent richting de bal. Pulido haalt uit met een fantastische trap. Lago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
de la Hoz is nu in balbezit. Walczak begaat een overtreding. de la Hoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Hoz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Peñalosa is nu in balbezit. Peñalosa passt de bal in één keer door. Paul rent richting de bal. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Coquart geeft een hoge lob. Buitenspel voor Pulido. Goede buitenspelval van de verdediging. Mordej maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Walczak rent richting de bal. Walczak schiet op doel. Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - BSC CZOSNEK 1:0

28e minuut.
Mordej is nu in balbezit. Mordej geeft een lange en hoge pass. Walczak rent richting de bal. Walczak haalt uit met een fantastische trap. Barragán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - BSC CZOSNEK 2:0

30e minuut.
Pulido controleert de bal met de borst. Zgoda rent richting de bal. Zagumny verovert de bal door een tackle van achteren. Pulido onderschept slim de pass. Pulido schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Coquart is nu in balbezit. Coquart passt de bal in één keer door. Saccà bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul is nu in balbezit. Paul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul geeft een lange en hoge pass. Walczak rent richting de bal. Walczak draait met de bal, schiet en ... Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zagumny is nu in balbezit. Zagumny passt de bal in één keer door. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Alcunha passt de bal in één keer door. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dikov de bal. Dikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - BSC CZOSNEK 3:0

45e minuut.
Daar is Cadavieco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordej is nu in balbezit. Zgoda begaat een overtreding. Zgoda krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Mordej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cadavieco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dikov kopt de bal weg. Saccà rent richting de bal. Walczak verovert de bal door een tackle van achteren. Walczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 43%, BSC CZOSNEK 57%.
Naprzód Pakawie - BSC CZOSNEK 3:0

46e minuut.
Fouto komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lichota rent richting de bal. Soria rent richting de bal. Soria passt de bal zonder na te denken. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zagumny geeft de bal voor. Walczak kopt de bal weg. de la Hoz is nu in balbezit. Dikov onderschept slim de pass. Dikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Lichota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul speelt de bal door. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak haalt uit met een fantastische trap. Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Cadavieco verovert de bal door een tackle van achteren. Cadavieco probeert naar een medespeler te passen. Mordej geeft een lange en hoge pass. Dikov is nu in balbezit. Dikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Paul rent richting de bal. de la Hoz speelt de bal door. Peñalosa speelt de bal door. Zgoda rent richting de bal. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rosheuvel geeft de bal voor. Barragán met een sublieme pass. Bertaina kopt de bal weg. Walczak is nu in balbezit. Walczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 45%, BSC CZOSNEK 55%.
Naprzód Pakawie - BSC CZOSNEK 3:0