Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wromet Wróblewo Duma Wróblewa
ofensywa Tactiek Toudi
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 44.9
redelijk Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


12e minuut.
Iscariotes verovert de bal door een tackle van achteren. Iscariotes geeft een hoge lob. Babiński heeft problemen om de bal te vangen. Maleček is nu in balbezit. Maleček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Andrejčo geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Güngöz trapt de bal weg. Râlea kopt de bal weg. Villamizar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Râlea heeft problemen om de bal te vangen. Râlea geeft de bal voor. Nokelainen heeft problemen om de bal te vangen. Babiński rent richting de bal. Babiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 52%, Duma Wróblewa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wromet Wróblewo - Duma Wróblewa 0:0

46e minuut.
Gwalbert komt het veld opgelopen. Šetka komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Amarante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert geeft een lange en hoge pass. Piñero krijgt zijn hoofd ertegen. Adkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Güngöz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Villamizar met een sublieme pass. Maleček rent richting de bal. Maleček speelt de bal door. Babiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Maleček rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linkrus. Maleček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Râlea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nokelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleček onderschept slim de pass. Maleček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 43%, Duma Wróblewa 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wromet Wróblewo - Duma Wróblewa 0:0