Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Wróblewa Wromet Wróblewo
Toudi Tactiek ofensywa
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.4 gemiddelde waardering 45.6
solide Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Vesnić rent richting de bal. Magari onderschept slim de pass. Magari passt de bal in één keer door. Piñero is nu in balbezit. Piñero schiet op doel. Güngöz bokst de bal weg.

10e minuut.
Šetka trapt de bal weg van het doel. Mugueta kopt de bal weg. Magari is nu in balbezit. Magari geeft de bal voor. Andrejčo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Râlea passt de bal zonder na te denken. Maleček rent richting de bal. Maleček passt de bal met de wreef. Altuve is nu in balbezit. Altuve draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mugueta onderschept slim de pass. Mugueta geeft de bal voor. Vesnić heeft problemen om de bal te vangen. Magari is nu in balbezit. Magari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ciemny geeft een hoge lob. Andrejčo heeft problemen om de bal te vangen. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejčo verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejčo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 53%, Wromet Wróblewo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duma Wróblewa - Wromet Wróblewo 0:0

46e minuut.
Gwalbert komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Gwalbert onderschept slim de pass. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gwalbert. Gwalbert krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Maleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokelainen is nu in balbezit. Nokelainen geeft de bal voor. Babiński is nu in balbezit. Babiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hrvatina is nu in balbezit. Gwalbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gwalbert met een sublieme pass. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero haalt uit met een fantastische trap. Güngöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Adkins geeft de bal voor. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar passt de bal zonder na te denken. Iscariotes is nu in balbezit. Iscariotes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Šetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Râlea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Judek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 46%, Wromet Wróblewo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duma Wróblewa - Wromet Wróblewo 0:0