Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City Nowa wieś wielkie ogórki
liga Tactiek w1
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 30
good Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen average


5e minuut.
Thoms speelt de bal door. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap passt de bal met de wreef. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel schiet op doel. Kochan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuziak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 1:0

9e minuut.
Szczupak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak passt de bal met de wreef. Rüssler rent richting de bal. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap schiet op doel. Kochan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuziak heeft problemen om de bal te vangen. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap draait met de bal, schiet en ... Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 2:0

14e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Gabriel passt de bal in één keer door. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap. Kochan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 3:0

16e minuut.
Latynowicz passt de bal in één keer door. Thoms bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoms passt de bal in één keer door. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap. Kochan bokst de bal weg.

19e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Sap is nu in balbezit. Sap haalt uit met een fantastische trap. Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 4:0

23e minuut.
Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınık onderschept slim de pass. Rüssler verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Schatten kopt de bal weg. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Garić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Greco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Casco krijgt zijn hoofd ertegen. Louwette werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 4:1

38e minuut.
Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Thoms onderschept slim de pass. Thoms probeert naar een medespeler te passen. Sap is nu in balbezit. Sap schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kochan met een harde bal richting middenveld. Schatten kopt de bal weg. Gabriel rent richting de bal. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap draait met de bal, schiet en ... Kochan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gabriel rent richting de bal. Gabriel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 5:1

40e minuut.
Klonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel passt de bal met de wreef. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 36%, Nowa wieś wielkie ogórki 64%.
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 5:1

46e minuut.
Carmona komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sap rent richting de bal. Bankert maakt een afschuwelijke overtreding. Sap is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rüssler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gabriel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Thoms kopt de bal weg. Klungelig pakt Gabriel de bal. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap. Kochan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 6:1

54e minuut.
Rüssler rent richting de bal. Rüssler passt de bal met de wreef. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ... Kochan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 7:1

57e minuut.
Puerto onderschept slim de pass. Puerto speelt de bal door. Sap rent richting de bal. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sap probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuziak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sap is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sap legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kochan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 8:1

62e minuut.
Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssler passt de bal in één keer door. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel draait met de bal, schiet en ... Kochan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Puerto passt de bal in één keer door. Garić rent richting de bal. Garić probeert naar een medespeler te passen. Schatten is nu in balbezit. Schatten geeft een lange en hoge pass. Kochan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Schatten rent richting de bal. Schatten speelt de bal door. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel schiet op doel. Kınık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 9:1

73e minuut.
Schatten geeft een hoge lob. Thoms rent richting de bal. Thoms geeft de bal voor. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Latynowicz kopt de bal weg. Puerto met een sublieme pass. Gabriel rent richting de bal. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 19%, Nowa wieś wielkie ogórki 81%.
Wróblewo City - Nowa wieś wielkie ogórki 9:1