Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowa wieś wielkie ogórki Wróblewo City
w1 Tactiek liga
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 39.9
matig Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Thoms bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoms geeft een hoge lob. Minh Khánh kopt de bal weg. Sap is nu in balbezit. Sap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pierson onderschept slim de pass. Pierson geeft een lange en hoge pass. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap haalt uit met een fantastische trap. Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:1

11e minuut.
Schatten kopt de bal weg. Klungelig pakt Bankert de bal. Sap probeert naar een medespeler te passen. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Rüssler verovert de bal door een tackle van achteren. Kuziak rent richting de bal. Rüssler onderschept slim de pass. Rüssler geeft een lange en hoge pass. Sap krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:2

25e minuut.
Sap passt de bal zonder na te denken. Pierson probeert naar een medespeler te passen. Rüssler rent richting de bal. Rüssler schiet op doel. Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:3

29e minuut.
Pierson met een sublieme pass. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh passt de bal met de wreef. Daar is Rüssler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüssler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:4

32e minuut.
Rüssler is nu in balbezit. Kınık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rüssler raakt geblesseerd tijdens het duel. Rüssler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Minh Khánh krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:5

38e minuut.
Schatten verovert de bal door een tackle van achteren. Schatten geeft een lange en hoge pass. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler schiet op doel. Kınık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:6

40e minuut.
Rüssler verovert de bal door een tackle van achteren. Sap rent richting de bal. Szczupak rent richting de bal. Sap verovert de bal door een tackle van achteren. Sap schiet op doel. Kochan bokst de bal weg.

42e minuut.
Kuziak verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssler rent richting de bal. Rüssler probeert naar een medespeler te passen. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kochan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa wieś wielkie ogórki 78%, Wróblewo City 22%.
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:6

46e minuut.
Manoliu speelt de bal door. Szczupak probeert naar een medespeler te passen. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap haalt uit met een fantastische trap. Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Rüssler onderschept slim de pass. Rüssler probeert naar een medespeler te passen. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ... Kochan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:7

51e minuut.
Puerto geeft een hoge lob. Minh Khánh kopt de bal weg. Klungelig pakt Rüssler de bal. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:8

54e minuut.
Rüssler verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssler speelt de bal door. Sap is nu in balbezit. Sap haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pierson geeft een lange en hoge pass. Kınık heeft problemen om de bal te vangen. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ... Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Pierson met de inworp. Kuziak rent richting de bal. Rüssler verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kuziak heeft problemen om de bal te vangen. Rüssler speelt de bal door. Sap is nu in balbezit. Sap haalt uit met een fantastische trap. Kochan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:9

70e minuut.
Schatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatten passt de bal zonder na te denken. Minh Khánh is nu in balbezit. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:10

78e minuut.
Pierson met de inworp. Thoms bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoms speelt de bal door. Sap heeft problemen om de bal te vangen. Sap haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Latynowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Żebryk de bal. Puerto met een sublieme pass. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Perozo geeft de bal voor. Sap kopt de bal weg. Daar is Rüssler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüssler haalt uit met een fantastische trap. Kochan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:11

87e minuut.
Minh Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Szczupak bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh probeert naar een medespeler te passen. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa wieś wielkie ogórki 65%, Wróblewo City 35%.
Nowa wieś wielkie ogórki - Wróblewo City 0:12