Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City Duma Wróblewa
liga Tactiek Toudi
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 47.1
redelijk Schieten solide
matig Passen redelijk
goed Verdedigen solide


15e minuut.
Amarante onderschept slim de pass. Amarante passt de bal met de wreef. Magari rent richting de bal. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Linkrus verovert de bal door een tackle van achteren. Linkrus passt de bal zonder na te denken. Sap rent richting de bal. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Andrejčo speelt de bal door. Magari rent richting de bal. Magari passt de bal met de wreef. Piñero is nu in balbezit. Piñero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu passt de bal zonder na te denken. Rüssler is nu in balbezit. Rüssler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Duma Wróblewa 1:0

40e minuut.
Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu met een sublieme pass. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap. Šetka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Duma Wróblewa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 45%, Duma Wróblewa 55%.
Wróblewo City - Duma Wróblewa 2:0

46e minuut.
Gwalbert komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Manoliu verovert de bal door een tackle van achteren. Manoliu passt de bal in één keer door. Linkrus probeert naar een medespeler te passen. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap. Šetka bokst de bal weg.

52e minuut.
Andrejčo rent richting de bal. Andrejčo passt de bal zonder na te denken. Gwalbert rent richting de bal. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero draait met de bal, schiet en ... Louwette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Amarante heeft problemen om de bal te vangen. Amarante speelt de bal door. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert schiet op doel. Louwette werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Duma Wróblewa 2:1

83e minuut.
Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh begaat een overtreding. Minh Khánh krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Guzowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejčo verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejčo met een sublieme pass. Piñero is nu in balbezit. Piñero schiet op doel. Louwette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Piñero is nu in balbezit. Guzowaty schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piñero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piñero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert draait met de bal, schiet en ... Louwette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Minh Khánh is nu in balbezit. Linkrus verovert de bal door een tackle van achteren. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap schiet op doel. Šetka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Doeltrap. Šetka trapt de bal weg van het doel. Amarante kopt de bal weg. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap. Louwette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 57%, Duma Wróblewa 43%.
Wróblewo City - Duma Wróblewa 2:1