Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Pakawie Nowa wieś wielkie ogórki
4-4-2 Tactiek w1
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 28
very good Schieten weak
solid Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Paul passt de bal in één keer door. Rosheuvel rent richting de bal. Rosheuvel probeert naar een medespeler te passen. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Szczupak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alcunha met de inworp. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rosheuvel rent richting de bal. Rosheuvel passt de bal met de wreef. Alcunha speelt de bal door. Walczak rent richting de bal. Walczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Paul verovert de bal door een tackle van achteren. Paul speelt de bal door. Rej rent richting de bal. Rej draait met de bal, schiet en ... Kochan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Nowa wieś wielkie ogórki 1:0

10e minuut.
Alcunha is nu in balbezit. Alcunha geeft een hoge lob. Klonowski heeft problemen om de bal te vangen. Walczak rent richting de bal. Walczak haalt uit met een fantastische trap. Kochan bokst de bal weg.

17e minuut.
Rosheuvel met een snelle inworp. Rej is nu in balbezit. Rej passt de bal in één keer door. Paul rent richting de bal. Paul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertaina met een sublieme pass. Walczak is nu in balbezit. Walczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Kınık de bal. Rej rent richting de bal. Kınık begaat een overtreding. Rej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rej wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wojnecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paul passt de bal met de wreef. Walczak rent richting de bal. Walczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Kınık de bal. Rej rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kınık ... Strafschop! Rej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rej legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Paul rent richting de bal. Paul passt de bal zonder na te denken. Alcunha met een sublieme pass. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bertaina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alcunha de bal. Alcunha passt de bal met de wreef. Walczak rent richting de bal. Walczak draait met de bal, schiet en ... Kochan bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Bertaina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertaina geeft een lange en hoge pass. Rej is nu in balbezit. Rej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Nowa wieś wielkie ogórki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 20%, Nowa wieś wielkie ogórki 80%.
Naprzód Pakawie - Nowa wieś wielkie ogórki 2:0

46e minuut.
Fouto komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bankert is nu in balbezit. Walczak verovert de bal door een tackle van achteren. Walczak passt de bal zonder na te denken. Rej is nu in balbezit. Rej haalt uit met een fantastische trap. Kochan bokst de bal weg.

50e minuut.
Kınık kopt de bal weg. Alcunha met een sublieme pass. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Nowa wieś wielkie ogórki 3:0

53e minuut.
Cadavieco met een sublieme pass. Payton geeft een lange en hoge pass. Walczak kopt de bal weg. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul passt de bal zonder na te denken. Alcunha met een sublieme pass. Walczak rent richting de bal. Walczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Alcunha met een sublieme pass. Rosheuvel rent richting de bal. Rosheuvel met een sublieme pass. Rej is nu in balbezit. Rej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Nowa wieś wielkie ogórki 4:0

78e minuut.
Bertaina passt de bal in één keer door. Paul rent richting de bal. Paul probeert naar een medespeler te passen. Rej is nu in balbezit. Rej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kochan met een harde bal richting middenveld. Paul kopt de bal weg. Walczak is nu in balbezit. Rej rent richting de bal. Rej schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alcunha zal de hoekschop nemen. Walczak kopt de bal weg. Rej is nu in balbezit. Rej draait met de bal, schiet en ... Kochan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paul is nu in balbezit. Paul passt de bal in één keer door. Walczak is nu in balbezit. Walczak schiet op doel. Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Nowa wieś wielkie ogórki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 40%, Nowa wieś wielkie ogórki 60%.
Naprzód Pakawie - Nowa wieś wielkie ogórki 5:0