Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City Naprzód Pakawie
liga Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 47.9
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Bertaina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mkrtchyan de bal. Mkrtchyan geeft een lange en hoge pass. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej schiet op doel. Louwette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mkrtchyan passt de bal in één keer door. Bertaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertaina met een sublieme pass. Walczak is nu in balbezit. Walczak haalt uit met een fantastische trap. Louwette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo passt de bal zonder na te denken. Puerto is nu in balbezit. Rej onderschept slim de pass. Rej schiet op doel. Louwette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Pini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rüssler de bal. Zagumny geeft een lange en hoge pass. Walczak rent richting de bal. Walczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bertaina is nu in balbezit. Bertaina geeft de bal voor. Pini rent richting de bal. Rej verovert de bal door een tackle van achteren. Rej draait met de bal, schiet en ... Louwette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 58%, Naprzód Pakawie 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - Naprzód Pakawie 0:0

46e minuut.
Fouto komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Manoliu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüssler is nu in balbezit. Rüssler draait met de bal, schiet en ... Gabriel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Naprzód Pakawie 1:0

60e minuut.
Mkrtchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkrtchyan passt de bal zonder na te denken. Rosheuvel met een sublieme pass. Rej rent richting de bal. Rej draait met de bal, schiet en ... Louwette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bertaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertaina probeert naar een medespeler te passen. Walczak speelt de bal door. Rej is nu in balbezit. Rej haalt uit met een fantastische trap. Louwette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mkrtchyan met een sublieme pass. Bertaina is nu in balbezit. Bertaina geeft de bal voor. Walczak is nu in balbezit. Walczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wróblewo City - Naprzód Pakawie 1:1

77e minuut.
Perozo verovert de bal door een tackle van achteren. Thoms rent richting de bal. Thoms passt de bal zonder na te denken. Daar is Sap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sap schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Wojnecki geeft een lange en hoge pass. Bertaina is nu in balbezit. Bertaina speelt de bal door. Daar is Walczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mkrtchyan speelt de bal door. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej passt de bal zonder na te denken. Walczak is nu in balbezit. Walczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 51%, Naprzód Pakawie 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - Naprzód Pakawie 1:1