Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Pakawie Wróblewo City
4-4-2 Tactiek liga
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 45.4
solide Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


12e minuut.
Pini geeft de bal voor. Inworp. Alcunha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rej is nu in balbezit. Rej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dikov met een sublieme pass. Alcunha is nu in balbezit. Alcunha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Manoliu de bal onder controle te krijgen. Louwette maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alcunha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rej krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alcunha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rej maakt een snoekduik en kopt de bal. Louwette maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Wróblewo City 1:0

24e minuut.
Payton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mkrtchyan komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Sap verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap is nu in balbezit. Sap schiet op doel. Lago werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naprzód Pakawie - Wróblewo City 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 50%, Wróblewo City 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzód Pakawie - Wróblewo City 1:1

46e minuut.
Bertaina komt het veld opgelopen. Fouto komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mordej probeert naar een medespeler te passen. Paul is nu in balbezit. Minh Khánh begaat een overtreding. Minh Khánh krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Paul is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dikov met een snel genomen vrije trap. Daar is Manoliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manoliu probeert naar een medespeler te passen. Rej rent richting de bal. Rej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dikov kopt de bal weg. Thoms is nu in balbezit. Rej begaat een overtreding. Rej krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rej speelt de bal door. Bertaina geeft een lange en hoge pass. Guzowaty kopt de bal weg. Rej is nu in balbezit. Rej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Wróblewo City 2:1

86e minuut.
Rosheuvel kopt de bal weg. Paul kan de bal niet met de borst controleren. Minh Khánh rent richting de bal. Rej verovert de bal door een tackle van achteren. Rej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Wróblewo City 3:1

89e minuut.
Pini controleert de bal met de borst. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pini. Rej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dikov komt bij de bal en schiet. Louwette bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 47%, Wróblewo City 53%.
Naprzód Pakawie - Wróblewo City 3:1