Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC CZOSNEK Duma Wróblewa
pablo klucze 2 Tactiek Toudi
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Linkrus geeft een hoge lob. Soria geeft een lange en hoge pass. Ceyhan kan de bal niet met de borst controleren. Pulido is nu in balbezit. Pulido haalt uit met een fantastische trap. Šetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Šetka met een harde bal richting middenveld. Amarante kopt de bal weg. Shejbal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrejčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejčo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ciemny is nu in balbezit. Ciemny geeft een lange en hoge pass. Kirchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Magari onderschept slim de pass. Magari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota probeert naar een medespeler te passen. Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Šetka met een sublieme pass. Soria is nu in balbezit. Soria speelt de bal door. Pulido is nu in balbezit. Pulido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Linkrus speelt de bal door. Andrejčo is nu in balbezit. Andrejčo passt de bal zonder na te denken. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lichota kan de bal niet met de borst controleren. Ceyhan geeft de bal voor. Kirchner heeft problemen om de bal te vangen. Magari is nu in balbezit. Magari schiet op doel. Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rastellini kopt de bal weg. Andrejčo rent richting de bal. Andrejčo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lichota passt de bal zonder na te denken. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Padylinas begaat een overtreding. Pulido is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Soria neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 39%, Duma Wróblewa 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSC CZOSNEK - Duma Wróblewa 0:0

46e minuut.
Gwalbert komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gwalbert passt de bal in één keer door. Shejbal probeert de bal aan de voet te houden. Piñero rent richting de bal. Andrejčo rent richting de bal. Andrejčo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Soria met een sublieme pass. Lichota heeft problemen om de bal te vangen. Piñero maakt een afschuwelijke overtreding. Piñero krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mugueta kopt de bal weg. Andrejčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejčo speelt de bal door. Piñero rent richting de bal. Piñero haalt uit met een fantastische trap. Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Soria speelt de bal door. Lichota rent richting de bal. Lichota passt de bal zonder na te denken. Peñalosa geeft een lange en hoge pass. Zgoda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peñalosa zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Linkrus de bal. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 53%, Duma Wróblewa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSC CZOSNEK - Duma Wróblewa 0:0