Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Wróblewa BSC CZOSNEK
Toudi Tactiek pablo klucze 2
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.7 gemiddelde waardering 44
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen matig


9e minuut.
Amarante probeert naar een medespeler te passen. Ceyhan rent richting de bal. Ceyhan passt de bal in één keer door. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero haalt uit met een fantastische trap. Barragán bokst de bal weg.

12e minuut.
Andrejčo rent richting de bal. Piñero is nu in balbezit. Andrejčo rent richting de bal. Piñero is nu in balbezit. Piñero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mugueta kopt de bal weg. Andrejčo met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Shejbal de bal onder controle te krijgen. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero haalt uit met een fantastische trap. Barragán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Zgoda kopt de bal weg. Klungelig pakt Nokelainen de bal. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido haalt uit met een fantastische trap. Šetka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - BSC CZOSNEK 0:1

30e minuut.
Ceyhan is nu in balbezit. Ceyhan geeft de bal voor. Magro is nu in balbezit. Magari onderschept slim de pass. Magari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magari is nu in balbezit. Magari draait met de bal, schiet en ... Barragán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duma Wróblewa - BSC CZOSNEK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 38%, BSC CZOSNEK 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duma Wróblewa - BSC CZOSNEK 1:1

46e minuut.
Gwalbert komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Andrejčo heeft problemen om de bal te vangen. Lichota onderschept slim de pass. Lichota probeert naar een medespeler te passen. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido haalt uit met een fantastische trap. Šetka bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Nokelainen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pulido. Nokelainen raakt geblesseerd tijdens het duel. Nokelainen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kirchner rent richting de bal. Piñero onderschept slim de pass. Piñero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Barragán met een harde bal richting middenveld. Mugueta kopt de bal weg. Andrejčo is nu in balbezit. Andrejčo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mugueta passt de bal zonder na te denken. Andrejčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria begaat een overtreding. Soria krijgt een gele kaart. Andrejčo raakt geblesseerd tijdens het duel. Piñero komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rastellini kopt de bal weg. Amarante geeft een hoge lob. Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - BSC CZOSNEK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 40%, BSC CZOSNEK 60%.
Duma Wróblewa - BSC CZOSNEK 2:1