Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowa wieś wielkie ogórki Wromet Wróblewo
w1 Tactiek ofensywa
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
27.7 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten adequate
average Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Iscariotes rent richting de bal. Iscariotes geeft de bal voor. Maleček heeft problemen om de bal te vangen. Maleček haalt uit met een fantastische trap. Kochan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wromet Wróblewo 0:1

6e minuut.
Râlea onderschept slim de pass. Râlea passt de bal in één keer door. Altuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiński rent richting de bal. Babiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wromet Wróblewo 0:2

16e minuut.
Adkins geeft een hoge lob. Babiński rent richting de bal. Bankert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bankert krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Iscariotes heeft problemen om de bal te vangen. Iscariotes speelt de bal door. Maleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleček haalt uit met een fantastische trap. Kochan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wromet Wróblewo 0:3

21e minuut.
Witkowski met de inworp. Râlea geeft de bal voor. Kınık is nu in balbezit. Altuve rent richting de bal. Altuve schiet op doel. Kochan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babiński is nu in balbezit. Babiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kuziak onderschept slim de pass. Kuziak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iscariotes met de inworp. Villamizar geeft een lange en hoge pass. Kochan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kınık de bal. Maleček is nu in balbezit. Maleček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wromet Wróblewo 0:4

24e minuut.
Villamizar geeft een hoge lob. Kuziak rent richting de bal. Kuziak geeft een lange en hoge pass. Iscariotes is nu in balbezit. Iscariotes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Villamizar verovert de bal door een tackle van achteren. Villamizar geeft een lange en hoge pass. Maleček rent richting de bal. Maleček schiet op doel. Kochan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wromet Wróblewo 0:5

44e minuut.
Iscariotes passt de bal in één keer door. Szczupak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babiński krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Vesnić verovert de bal door een tackle van achteren. Vesnić geeft een lange en hoge pass. Szczupak kopt de bal weg. Altuve is nu in balbezit. Altuve draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Kochan trapt de bal weg van het doel. Villamizar kopt de bal weg. Klungelig pakt Râlea de bal. Râlea geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Wromet Wróblewo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa wieś wielkie ogórki 75%, Wromet Wróblewo 25%.
Nowa wieś wielkie ogórki - Wromet Wróblewo 0:6

66e minuut.
Klungelig pakt Żebryk de bal. Villamizar rent richting de bal. Villamizar passt de bal in één keer door. Maleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Villamizar speelt de bal door. Kuziak rent richting de bal. Kuziak met een sublieme pass. Iscariotes is nu in balbezit. Iscariotes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa wieś wielkie ogórki 74%, Wromet Wróblewo 26%.
Nowa wieś wielkie ogórki - Wromet Wróblewo 0:6