Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-10 21:59
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Castelão
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Sampaio Correa futebol clube F.C FC Yety
correa 433 Tactiek 1978
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.2 gemiddelde waardering 52.4
matig Schieten uitmuntend
matig Passen goed
matig Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Hickmann rent richting de bal. Dragomir onderschept slim de pass. Dragomir passt de bal zonder na te denken. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:1

11e minuut.
Kardos is nu in balbezit. Kardos haalt uit met een fantastische trap. da Percussão heeft problemen om de bal te vangen. Kardos rent richting de bal. Kardos haalt uit met een fantastische trap. Armijo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:2

13e minuut.
Kardos is nu in balbezit. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas onderschept slim de pass. Kardos rent richting de bal. Kardos draait met de bal, schiet en ... Armijo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:3

15e minuut.
Nărăvaş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bursuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocoloş speelt de bal door. Kardos rent richting de bal. Kardos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sezer zijn tegenspeler op de grond. Bursuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dragomir met een snel genomen vrije trap. Kardos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nărăvaş geeft een hoge lob. Brumer rent richting de bal. Kardos onderschept slim de pass. Karakehaiov is nu in balbezit. Karakehaiov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Bursuc rent richting de bal. Bursuc passt de bal met de wreef. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:4

31e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş speelt de bal door. Bursuc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kardos de bal. Kardos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Brumer met een sublieme pass. Caban is nu in balbezit. Karakehaiov onderschept slim de pass. Karakehaiov schiet op doel. Armijo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:5

42e minuut.
Krawczyk kopt de bal weg. Randa geeft een lange en hoge pass. Karakehaiov probeert naar een medespeler te passen. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Correa futebol clube F.C 84%, FC Yety 16%.
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:6

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karakehaiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş geeft de bal voor. Kardos krijgt zijn hoofd ertegen. Armijo bokst de bal weg.

54e minuut.
Randa onderschept slim de pass. Randa geeft een hoge lob. Karakehaiov is nu in balbezit. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:7

57e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş passt de bal zonder na te denken. Pernas Tortas heeft problemen om de bal te vangen. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos draait met de bal, schiet en ... Armijo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:8

57e minuut.
Hernandez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hickmann de bal. Caban rent richting de bal. Kardos onderschept slim de pass. Kardos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Brumer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş met een sublieme pass. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Armijo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian geeft een hoge lob. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov geeft een hoge lob. Kardos springt en kopt de bal. Armijo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Klungelig pakt Karakehaiov de bal. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş passt de bal zonder na te denken. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos haalt uit met een fantastische trap. Armijo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Perreché de bal. Karakehaiov speelt de bal door. Kardos is nu in balbezit. Kardos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:9

66e minuut.
Perreché geeft de bal voor. Inworp. Lucian met de inworp. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Caban de bal. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:10

72e minuut.
Randa onderschept slim de pass. Randa met een sublieme pass. Perreché is nu in balbezit. Karakehaiov verovert de bal door een tackle van achteren. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ... Armijo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Karakehaiov is nu in balbezit. Karakehaiov geeft een lange en hoge pass. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos schiet op doel. Armijo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Correa futebol clube F.C 89%, FC Yety 11%.
Sampaio Correa futebol clube F.C - FC Yety 0:11