Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-27 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Borek Maxx Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
FC Borek Maxx SK Kyje 046
Attack Tactiek DMA15
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 56.3
average Schieten adequate
average Passen very good
average Verdedigen solid


4e minuut.
Pouzar passt de bal met de wreef. Krejcar rent richting de bal. Krejcar passt de bal in één keer door. Breda is nu in balbezit. Breda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Harák de bal onder controle te krijgen. Pouzar probeert naar een medespeler te passen. Breda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejcar is nu in balbezit. Krejcar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Breda is nu in balbezit. Breda passt de bal in één keer door. Krejcar rent richting de bal. Krejcar heeft problemen om de bal te vangen. Krejcar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sørby heeft problemen om de bal te vangen. Gočár rent richting de bal. Gočár probeert naar een medespeler te passen. Harák rent richting de bal. Harák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Straume bokst de bal weg.

22e minuut.
Šváblík is nu in balbezit. Breda verovert de bal door een tackle van achteren. Breda passt de bal met de wreef. Daar is Krejcar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krejcar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Libich passt de bal in één keer door. Pouzar speelt de bal door. Breda rent richting de bal. Breda schiet op doel. Bačo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - SK Kyje 046 0:1

32e minuut.
Hácha probeert naar een medespeler te passen. Pouzar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krejcar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krejcar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - SK Kyje 046 0:2

35e minuut.
Sørby is nu in balbezit. Sørby passt de bal in één keer door. Pouzar met een sublieme pass. Krejcar rent richting de bal. Krejcar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 70%, SK Kyje 046 30%.
FC Borek Maxx - SK Kyje 046 0:2

48e minuut.
Pouzar passt de bal in één keer door. Běhal is nu in balbezit. Běhal passt de bal met de wreef. Krejcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejcar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hácha is nu in balbezit. Hácha geeft de bal voor. Breda rent richting de bal. Breda draait met de bal, schiet en ... Bačo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Breda is nu in balbezit. Breda passt de bal met de wreef. Šindler is nu in balbezit. Krejcar onderschept slim de pass. Krejcar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Běhal met een sublieme pass. Hácha is nu in balbezit. Hácha met een sublieme pass. Breda is nu in balbezit. Breda draait met de bal, schiet en ... Bačo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Fortuna probeert naar een medespeler te passen. Hácha rent richting de bal. Hácha passt de bal met de wreef. Breda rent richting de bal. Breda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Breda de bal. Krejcar is nu in balbezit. Libich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Libich krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šindler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Libich rent richting de bal. Běhal verovert de bal door een tackle van achteren. Běhal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fortuna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hácha de bal. Hácha probeert naar een medespeler te passen. Breda rent richting de bal. Breda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hácha neemt de hoekschop. Krejcar kopt de bal weg. Běhal rent richting de bal. Breda rent richting de bal. Breda draait met de bal, schiet en ... Bačo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Krejcar onderschept slim de pass. Krejcar probeert naar een medespeler te passen. Breda is nu in balbezit. Breda haalt uit met een fantastische trap. Bačo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - SK Kyje 046 0:3

80e minuut.
Breda passt de bal in één keer door. Běhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Běhal passt de bal in één keer door. Krejcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejcar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - SK Kyje 046 0:4

81e minuut.
Sobota met een sublieme pass. Krejcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarčík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krejcar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Krejcar kan niet meer verder spelen. Balla komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Balla haalt uit met een fantastische trap. Daar is Sitarčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libich is nu in balbezit. Balla onderschept slim de pass. Balla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Šindler probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hácha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Breda rent richting de bal. Breda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 77%, SK Kyje 046 23%.
FC Borek Maxx - SK Kyje 046 0:4