Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(Z)awisza (B)ydgoszcz PS
new Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 39.7
excellent Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen average


7e minuut.
Getsko met een sublieme pass. Aguirre is nu in balbezit. Lung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lung krijgt een gele kaart. Aguirre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spitaler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paredes probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(Z)awisza (B)ydgoszcz - PS 1:0

13e minuut.
Daar is Kiełbowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundberg is nu in balbezit. Sundberg speelt de bal door. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Getsko passt de bal zonder na te denken. Ideias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ideias passt de bal met de wreef. Sundberg rent richting de bal. Sundberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(Z)awisza (B)ydgoszcz - PS 2:0

18e minuut.
Skrzyński met een sublieme pass. Spitaler heeft problemen om de bal te vangen. Spitaler geeft een lange en hoge pass. Sundberg rent richting de bal. Sundberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Getsko kan de bal niet met de borst controleren. Getsko passt de bal met de wreef. Ideias is nu in balbezit. Ideias speelt de bal door. Sundberg is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre passt de bal met de wreef. Sundberg rent richting de bal. Sundberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(Z)awisza (B)ydgoszcz - PS 3:0

25e minuut.
Daar is Robillard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes is nu in balbezit. Robillard begaat een overtreding. Paredes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Ideias passt de bal zonder na te denken. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal in één keer door. Sundberg probeert de bal aan de voet te houden. Sundberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Ideias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ideias speelt de bal door. Sundberg rent richting de bal. Sundberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Spitaler verovert de bal door een tackle van achteren. Spitaler met een sublieme pass. Getsko met een sublieme pass. Sundberg is nu in balbezit. Sundberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pelegrino probeert de bal aan de voet te houden. Bundyra speelt de bal door. Ideias speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Paredes passt de bal in één keer door. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino geeft de bal voor. Klungelig pakt Ulubey de bal. Ulubey geeft de bal voor. Wyrwas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (Z)awisza (B)ydgoszcz 28%, PS 72%.
(Z)awisza (B)ydgoszcz - PS 3:0

47e minuut.
Kiełbowicz probeert naar een medespeler te passen. Ulubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitaler begaat een overtreding. Spitaler krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Ideias met een sublieme pass. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrzyński. Skrzyński krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Szczepańczyk passt de bal met de wreef. Ideias probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(Z)awisza (B)ydgoszcz - PS 4:0

56e minuut.
Ulubey met een snelle inworp. Daar is Szkutnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Sundberg rent richting de bal. Sundberg haalt uit met een fantastische trap. Bundyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trampota komt het veld opgelopen. Meert komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Paredes controleert de bal met de borst. Lung speelt de bal door. Getsko is nu in balbezit. Getsko geeft de bal voor. Sundberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(Z)awisza (B)ydgoszcz - PS 5:0

67e minuut.
Ideias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ideias geeft een lange en hoge pass. Getsko kopt de bal weg. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Trampota verovert de bal door een tackle van achteren. Trampota speelt de bal door. Sundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundberg haalt uit met een fantastische trap. Bundyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguirre zal de hoekschop nemen. Bundyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Robillard rent richting de bal. Vaccu verovert de bal door een tackle van achteren. Vaccu geeft een lange en hoge pass. Sundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundberg geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ideias geeft de bal voor. Getsko is nu in balbezit. Getsko speelt de bal door. Sundberg rent richting de bal. Sundberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Getsko speelt de bal door. Szczepańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ideias neemt de hoekschop. Sundberg krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bundyra speelt de bal door. Kwilosz kopt de bal weg. Sundberg is nu in balbezit. Sundberg haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pelegrino de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paredes onderschept slim de pass. Paredes passt de bal zonder na te denken. Sundberg rent richting de bal. Sundberg schiet op doel. Bundyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(Z)awisza (B)ydgoszcz - PS 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (Z)awisza (B)ydgoszcz 29%, PS 71%.
(Z)awisza (B)ydgoszcz - PS 6:0