Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-27 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Narodowy
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Husaria Elblag KS Przyszłość
#TnU Tactiek golimy fr
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
38 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 35.5
formidable Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Cernovschi passt de bal zonder na te denken. Joon-Won onderschept slim de pass. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - KS Przyszłość 1:0

13e minuut.
Pedante verovert de bal door een tackle van achteren. Pedante geeft een hoge lob. Daar is Joon-Won, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns schiet op doel. Ndiour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Ndiour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Klungelig pakt Šaltāns de bal. Cernovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernovschi passt de bal zonder na te denken. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - KS Przyszłość 2:0

17e minuut.
Wawreńczuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Ngedi de bal. Ngedi probeert naar een medespeler te passen. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ciavarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ciavarelli met een sublieme pass. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns schiet op doel. Ndiour maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - KS Przyszłość 3:0

23e minuut.
Ciavarelli is nu in balbezit. Ciavarelli passt de bal in één keer door. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Šaltāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Ndiour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bączek rent richting de bal. Lazzarotti onderschept slim de pass. Ciavarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ciavarelli geeft de bal voor. Šaltāns maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pecháček speelt de bal door. Ciavarelli rent richting de bal. Ciavarelli passt de bal met de wreef. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Ndiour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ciavarelli speelt de bal door. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer met een sublieme pass. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Ndiour bokst de bal weg.

33e minuut.
Lazzarotti is nu in balbezit. Bączek verovert de bal door een tackle van achteren. Bączek probeert naar een medespeler te passen. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ngedi rent richting de bal. Domoaukafe onderschept slim de pass. Domoaukafe passt de bal met de wreef. Daar is Šaltāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Simmonds heeft problemen om de bal te vangen. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cernovschi kopt de bal weg. Ciavarelli rent richting de bal. Ciavarelli geeft de bal voor. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - KS Przyszłość 4:0

37e minuut.
Lamy passt de bal met de wreef. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elkhalfi. Šaltāns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciavarelli wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rozmus passt de bal met de wreef. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe passt de bal met de wreef. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pecháček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domoaukafe met een sublieme pass. Ciavarelli probeert naar een medespeler te passen. Bauer rent richting de bal. Bauer haalt uit met een fantastische trap. Ndiour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mason is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Lara probeert naar een medespeler te passen. Ciavarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavarelli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mason rent richting de bal. Pedante verovert de bal door een tackle van achteren. Pedante passt de bal zonder na te denken. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 27%, KS Przyszłość 73%.
Husaria Elblag - KS Przyszłość 4:0

49e minuut.
Klungelig pakt Joon-Won de bal. Bauer is nu in balbezit. Klungelig pakt Bauer de bal. Bauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - KS Przyszłość 5:0

50e minuut.
Šaltāns verovert de bal door een tackle van achteren. Šaltāns passt de bal zonder na te denken. Bauer is nu in balbezit. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Ndiour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - KS Przyszłość 6:0

59e minuut.
Wawreńczuk passt de bal in één keer door. Mason heeft problemen om de bal te vangen. Pecháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason onderschept slim de pass. Mason haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lamy kopt de bal weg. Ciavarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavarelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šaltāns de bal. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ciavarelli passt de bal met de wreef. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamy. Lamy krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pecháček geeft een hoge lob. Šaltāns is nu in balbezit. Rozmus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rozmus krijgt een gele kaart. Šaltāns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Šaltāns neemt zijn aanloop. Ndiour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - KS Przyszłość 7:0

80e minuut.
Lamy geeft de bal voor. Bauer rent richting de bal. Bauer passt de bal zonder na te denken. Ciavarelli geeft de bal voor. Šaltāns krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bauer passt de bal zonder na te denken. Šaltāns heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joon-Won. Šaltāns is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciavarelli wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - KS Przyszłość 8:0

86e minuut.
Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk probeert naar een medespeler te passen. Mason heeft problemen om de bal te vangen. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bauer geeft de bal voor. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe passt de bal met de wreef. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Bauer de bal. Bauer passt de bal in één keer door. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Ndiour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - KS Przyszłość 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 30%, KS Przyszłość 70%.
Husaria Elblag - KS Przyszłość 9:0