Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia USA
5-2-3 Tactiek cio-532-om
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
75.6 gemiddelde waardering 74.1
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


2e minuut.
Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Priambodo verovert de bal door een tackle van achteren. Priambodo passt de bal met de wreef. Febiana is nu in balbezit. Febiana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Brillant geeft een lange en hoge pass. Kuncoro kopt de bal weg. Hutagalung probeert naar een medespeler te passen. Febiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Febiana haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Febiana is nu in balbezit. Febiana draait met de bal, schiet en ... Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klungelig pakt Wells de bal. Wells passt de bal met de wreef. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan geeft een hoge lob. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal. Malibela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Tagor rent richting de bal. Tagor geeft de bal voor. Hutagalung speelt de bal door. Saragih rent richting de bal. Saragih draait met de bal, schiet en ... Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Malibela probeert naar een medespeler te passen. Manusiwa geeft een lange en hoge pass. Hutagalung kopt de bal weg. Saragih is nu in balbezit. Saragih haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Valentino kopt de bal weg. Izzard heeft problemen om de bal te vangen. Kuncoro begaat een overtreding. Kuncoro krijgt een gele kaart. Izzard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wells komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Wells verovert de bal door een tackle van achteren. Wells met een sublieme pass. Izzard is nu in balbezit. Valentino is nu in balbezit. Valentino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Armas speelt de bal door. Shump is nu in balbezit. Manusiwa rent richting de bal. Manusiwa geeft een hoge lob. Febiana springt en kopt de bal. Branch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 51%, USA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia - USA 0:0

46e minuut.
Sackett komt het veld opgelopen. Vaught komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Hutagalung passt de bal zonder na te denken. Daar is Wells, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wells geeft een lange en hoge pass. Sackett rent richting de bal. Sackett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wells heeft problemen om de bal te vangen. Tagor onderschept slim de pass. Tagor geeft de bal voor. Febiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Febiana haalt uit met een fantastische trap. Branch bokst de bal weg.

69e minuut.
Shump rent richting de bal. Shump geeft een hoge lob. Priambodo kopt de bal weg. Armas heeft problemen om de bal te vangen. Saragih rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Febiana is nu in balbezit. Hundley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Febiana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hutagalung zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saragih springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Inworp. Sahetapy komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Manusiwa is nu in balbezit. Manusiwa passt de bal zonder na te denken. Hutagalung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagalung passt de bal zonder na te denken. Febiana is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hutagalung neemt de hoekschop. Saragih maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - USA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 47%, USA 53%.
Indonesia - USA 1:0
USA