Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-04 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Fortaleza
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
Virtualis EFV F.C.Barcelona_Peru
D1 Tactiek train II
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 49.8
adequate Schieten very good
adequate Passen average
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Brens trapt de bal weg. Czvitkovics kopt de bal weg. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Balello verovert de bal door een tackle van achteren. Balello met een sublieme pass. Rantala geeft een lange en hoge pass. Tiuryn rent richting de bal. Tiuryn schiet op doel. Brens bokst de bal weg.

38e minuut.
Chytroń is nu in balbezit. Chytroń geeft de bal voor. Tiuryn rent richting de bal. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap. Brens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - F.C.Barcelona_Peru 0:1

39e minuut.
Rantala rent richting de bal. Rantala geeft de bal voor. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona geeft een lange en hoge pass. Almerares geeft een lange en hoge pass. Mengarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Menotti heeft problemen om de bal te vangen. Tiuryn rent richting de bal. Tiuryn geeft een hoge lob. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 69%, F.C.Barcelona_Peru 31%.
Virtualis EFV - F.C.Barcelona_Peru 0:1

51e minuut.
Rantala geeft de bal voor. Buitenspel voor Coring. Goede buitenspelval van de verdediging. Buğdaycıoğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dłużewski is nu in balbezit. Dłużewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Danielewicz kopt de bal weg. Carmona is nu in balbezit. Met opzet legt Balbuena zijn tegenspeler op de grond. Balbuena krijgt een gele kaart. Carmona moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Carmona kan niet meer verder spelen. León komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring probeert naar een medespeler te passen. Balbuena rent richting de bal. Balbuena draait met de bal, schiet en ... Bedoya probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Coring verovert de bal door een tackle van achteren. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring verovert de bal door een tackle van achteren. Coring haalt uit met een fantastische trap. Mengarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Virtualis EFV - F.C.Barcelona_Peru 1:1

67e minuut.
Chocano komt het veld opgelopen. Mateos komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gornakov geeft de bal voor. Inworp. Balello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czvitkovics rent richting de bal. Czvitkovics geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 69%, F.C.Barcelona_Peru 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Virtualis EFV - F.C.Barcelona_Peru 1:1