Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supercomecocos FormulaManager
2016-432-EX-RE Tactiek 5-4-1 def
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
70.9 gemiddelde waardering 73.5
excellent Schieten formidable
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski passt de bal zonder na te denken. Özal rent richting de bal. Özal geeft de bal voor. Estevan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brugaletta bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Savaşkan is nu in balbezit. Savaşkan passt de bal met de wreef. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft de bal voor. Estevan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Estevan rent richting de bal. Ursache schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Estevan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Estevan krijgt zijn hoofd ertegen. Brugaletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Savaşkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perron rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özal. Özal krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inworp. Perron met de inworp. Arozarena probeert naar een medespeler te passen. Perron geeft een lange en hoge pass. VandenBosche springt en kopt de bal. Stępień bokst de bal weg. Feltrino rent richting de bal. Martínez Reguera verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Reguera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supercomecocos - FormulaManager 1:0

38e minuut.
Savaşkan met een snelle inworp. Özal met een sublieme pass. Ravelo met een sublieme pass. Estevan rent richting de bal. Estevan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ursache geeft de bal voor. Inworp. Özal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravelo geeft de bal voor. Gramczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Brumer heeft problemen om de bal te vangen. Estevan is nu in balbezit. Estevan heeft problemen om de bal te vangen. Estevan haalt uit met een fantastische trap. Brugaletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Özal rent richting de bal. Özal geeft de bal voor. Gramczewski kopt de bal weg. Estevan is nu in balbezit. Estevan haalt uit met een fantastische trap. Brugaletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supercomecocos 54%, FormulaManager 46%.
Supercomecocos - FormulaManager 1:0

48e minuut.
Feltrino speelt de bal door. Ravelo probeert naar een medespeler te passen. Özal is nu in balbezit. Özal geeft een hoge lob. Estevan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Calabrese onderschept slim de pass. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabrese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calabrese krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ursache speelt de bal door. Fekos met een sublieme pass. Arozarena rent richting de bal. Arozarena geeft een lange en hoge pass. Martínez Reguera springt en kopt de bal. Stępień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schab komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supercomecocos 44%, FormulaManager 56%.
Supercomecocos - FormulaManager 1:0