Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Coalmine RC Slavia Nosorožci
dobrá Tactiek candyflip
44% Balbezit 56%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 55.2
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


10e minuut.
Kapek probeert naar een medespeler te passen. Zima is nu in balbezit. Kavina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kavina is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zima raakt geblesseerd tijdens het duel. Brejša zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. D`Angelis rent richting de bal. Příman verovert de bal door een tackle van achteren. Příman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Şeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeren geeft een hoge lob. Brejša controleert de bal met de borst. Bernales rent richting de bal. Bernales draait met de bal, schiet en ... Naumov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coalmine - RC Slavia Nosorožci 1:0

31e minuut.
Šafrda rent richting de bal. Šafrda passt de bal met de wreef. Bernales heeft problemen om de bal te vangen. Bernales schiet op doel. Naumov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coalmine - RC Slavia Nosorožci 2:0

35e minuut.
D`Angelis rent richting de bal. Příman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Angelis. Příman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brejša komt bij de bal en schiet. Schott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coalmine 43%, RC Slavia Nosorožci 57%.
FC Coalmine - RC Slavia Nosorožci 2:0

50e minuut.
Šafrda kopt de bal weg. Drška probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brejša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernales onderschept slim de pass. Bernales schiet op doel. Naumov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Plandowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Catinca de bal onder controle te krijgen. Šafrda rent richting de bal. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zima bereikt de bal nog maar net als eerste. Plandowski verovert de bal door een tackle van achteren. Plandowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Příman verovert de bal door een tackle van achteren. Štorch rent richting de bal. Příman bereikt de bal nog maar net als eerste. Příman haalt uit met een fantastische trap. Schott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coalmine - RC Slavia Nosorožci 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coalmine 34%, RC Slavia Nosorožci 66%.
FC Coalmine - RC Slavia Nosorožci 2:1