Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-17 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fc Będzin Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Fc Będzin G.K.S KŁos Chełm
ejw Tactiek 532
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Inworp. Perić met de inworp. Szkiełko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abadín de bal. Abadín schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Zacapa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sot rent richting de bal. Sot passt de bal zonder na te denken. Vander Elst is nu in balbezit. Vander Elst haalt uit met een fantastische trap. Kluzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Camacho Barnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliška probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stohla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vander Elst is nu in balbezit. Vander Elst draait met de bal, schiet en ... Kluzek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kliška verovert de bal door een tackle van achteren. Kliška probeert naar een medespeler te passen. Camacho Barnola rent richting de bal. Camacho Barnola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - G.K.S KŁos Chełm 0:1

33e minuut.
Stohla is nu in balbezit. Vander Elst verovert de bal door een tackle van achteren. Vander Elst passt de bal zonder na te denken. Camacho Barnola rent richting de bal. Camacho Barnola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kliška rent richting de bal. Kliška probeert naar een medespeler te passen. Beltrame is nu in balbezit. Beltrame geeft de bal voor. Vander Elst krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - G.K.S KŁos Chełm 0:2

36e minuut.
Camacho Barnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliška is nu in balbezit. Kliška speelt de bal door. Vander Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander Elst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Będzin 58%, G.K.S KŁos Chełm 42%.
Fc Będzin - G.K.S KŁos Chełm 0:2

46e minuut.
Vaalma komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Araldo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Abadín de bal onder controle te krijgen. Camacho Barnola speelt de bal door. Vander Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander Elst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tutacak passt de bal zonder na te denken. Kliška rent richting de bal. Kliška met een sublieme pass. Camacho Barnola rent richting de bal. Camacho Barnola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Scholz passt de bal in één keer door. Zacapa rent richting de bal. Zacapa met een sublieme pass. Abadín is nu in balbezit. Abadín draait met de bal, schiet en ... Borenović bokst de bal weg.

70e minuut.
Zambrano geeft de bal voor. Zacapa is nu in balbezit. Sot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sot krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Klungelig pakt Scholz de bal. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky passt de bal met de wreef. Abadín bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Będzin 55%, G.K.S KŁos Chełm 45%.
Fc Będzin - G.K.S KŁos Chełm 0:2