Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-24 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fire Fly Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Phoenix United VFB Hypertraxx
Teori 4-1-4-1 Tactiek Nowy standard
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten excellent
solid Passen good
adequate Verdedigen very good


10e minuut.
Zanatelli geeft de bal voor. Łysko controleert de bal met de borst. Bogacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysko onderschept slim de pass. Łysko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pejas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kotitsas onderschept slim de pass. Kotitsas speelt de bal door. Zăituc speelt de bal door. Gacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gacker rent richting de bal. Gacker passt de bal met de wreef. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ... Arensby probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bogacki onderschept slim de pass. Bogacki geeft de bal voor. Gacker is nu in balbezit. Gacker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - VFB Hypertraxx 0:1

27e minuut.
Monostori geeft een lange en hoge pass. Evans is nu in balbezit. Evans geeft een hoge lob. Łysko is nu in balbezit. Łysko draait met de bal, schiet en ... Pejas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Odzimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trøan onderschept slim de pass. Trøan probeert naar een medespeler te passen. Łysko is nu in balbezit. Łysko draait met de bal, schiet en ... Pejas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Hoàng Quân passt de bal in één keer door. Trøan rent richting de bal. Lozano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lozano krijgt een gele kaart. Trøan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix United 42%, VFB Hypertraxx 58%.
Phoenix United - VFB Hypertraxx 0:1

47e minuut.
Kotitsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotitsas geeft een hoge lob. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc geeft een hoge lob. Monostori springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Evans probeert de bal met de borst te controleren. Gacker verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arensby. Arensby krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Gacker kopt de bal weg. Zăituc rent richting de bal. Zăituc met een sublieme pass. Gacker heeft problemen om de bal te vangen. Gacker haalt uit met een fantastische trap. Ragusini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Gacker geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Witschge de bal onder controle te krijgen. Monostori bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori draait met de bal, schiet en ... Ragusini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - VFB Hypertraxx 0:2

69e minuut.
Trøan passt de bal zonder na te denken. Zanatelli is nu in balbezit. Zanatelli passt de bal met de wreef. Trøan is nu in balbezit. Trøan schiet op doel. Pejas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Witschge maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lozano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Łysko rent richting de bal. Łysko schiet op doel. Pejas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix United 46%, VFB Hypertraxx 54%.
Phoenix United - VFB Hypertraxx 0:2