Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-27 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
USA Australia
cio-532-lw Tactiek USA37v1
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
73 gemiddelde waardering 70.2
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Mullan geeft de bal voor. Valentino kopt de bal weg. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard draait met de bal, schiet en ... Fihaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Australia 1:0

6e minuut.
McPharlin onderschept slim de pass. McPharlin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wells met een snelle inworp. Mullan geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Valentino is nu in balbezit. Izzard is nu in balbezit. Valentino is nu in balbezit. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Brillant probeert de bal aan de voet te houden. Busch geeft een lange en hoge pass. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells geeft de bal voor. Valentino krijgt zijn hoofd ertegen. Fihaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard schiet op doel. Fihaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Australia 2:0

14e minuut.
Daar is Wells, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammond is nu in balbezit. Hammond geeft de bal voor. Judd bereikt de bal nog maar net als eerste. Judd schiet op doel. De bal raakt de paal. McCartney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mullan met de inworp. Wells geeft de bal voor. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Australia 3:0

23e minuut.
Lohy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds passt de bal zonder na te denken. Lohy geeft een lange en hoge pass. Judd bereikt de bal nog maar net als eerste. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Reynolds met een sublieme pass. Judd is nu in balbezit. Busch is nu in balbezit. Judd verovert de bal door een tackle van achteren. Judd draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Reynolds met een sublieme pass. Lohy is nu in balbezit. Lohy passt de bal zonder na te denken. Alagich is nu in balbezit. Alagich haalt uit met een fantastische trap. McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Zmire geeft de bal voor. Mullan probeert naar een medespeler te passen. Wells is nu in balbezit. Wells geeft een hoge lob. Izzard krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Australia 4:0

44e minuut.
Busch passt de bal met de wreef. Mullan is nu in balbezit. Mullan passt de bal met de wreef. Daar is Izzard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valentino rent richting de bal. Valentino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Australia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 44%, Australia 56%.
USA - Australia 5:0

46e minuut.
Sackett komt het veld opgelopen. Vaught komt het veld opgelopen. Bobo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Hammond de bal. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds passt de bal in één keer door. Alagich is nu in balbezit. Alagich schiet op doel. McCartney bokst de bal weg.

54e minuut.
Judd bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Judd bereikt de bal nog maar net als eerste. Judd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Australia 5:1

58e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmire is nu in balbezit. Wells verovert de bal door een tackle van achteren. Wells geeft een lange en hoge pass. Sackett springt en kopt de bal. Fihaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Hammond is nu in balbezit. Lohy rent richting de bal. Met opzet legt Armas zijn tegenspeler op de grond. Armas krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells passt de bal met de wreef. Sackett is nu in balbezit. Sackett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Australia 6:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mullan met een snelle inworp. Wells is nu in balbezit. Wells geeft de bal voor. Vaught springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Australia 7:1

83e minuut.
Reynolds passt de bal zonder na te denken. Lohy rent richting de bal. Lohy met een sublieme pass. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich haalt uit met een fantastische trap. McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Hammond geeft de bal voor. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Armas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Ghannam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wells zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan geeft de bal voor. Fihaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 52%, Australia 48%.
USA - Australia 7:1
USA