Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campinas F. C. Sprookje Voetbalclub Polen
GG-17 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
56 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 18.4
brilliant Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Lozančić rent richting de bal. Lozančić passt de bal met de wreef. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Assis is nu in balbezit. Assis geeft de bal voor. Godeiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lubbers is nu in balbezit. Palagar onderschept slim de pass. Palagar probeert naar een medespeler te passen. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Assis rent richting de bal. Kool legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Assis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Assis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 1:0

7e minuut.
Inworp. Caneda met de inworp. Lozančić met een sublieme pass. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 2:0

8e minuut.
Lozančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozančić passt de bal zonder na te denken. Dobor met een sublieme pass. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dam trapt de bal weg. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Godeiro rent richting de bal. Godeiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Aerts geeft een lange en hoge pass. Inworp. Palagar met een snelle inworp. Klungelig pakt Lozančić de bal. Lozančić geeft een lange en hoge pass. Dam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 3:0

12e minuut.
Palagar geeft een hoge lob. Dobor kopt de bal weg. Assis is nu in balbezit. Godeiro rent richting de bal. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 4:0

14e minuut.
Lozančić verovert de bal door een tackle van achteren. Lozančić passt de bal zonder na te denken. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro draait met de bal, schiet en ... Dam werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. Kool probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 5:0

15e minuut.
van der Gouw is nu in balbezit. Godeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Godeiro passt de bal met de wreef. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 6:0

17e minuut.
Assis geeft een lange en hoge pass. Godeiro rent richting de bal. Godeiro geeft de bal voor. Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lozančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozančić passt de bal met de wreef. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 7:0

22e minuut.
Kool geeft de bal voor. Inworp. Dobor met de inworp. Lozančić geeft de bal voor. Assis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 8:0

24e minuut.
Daar is Dobor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobor geeft de bal voor. Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... Dam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kool geeft de bal voor. Walters kopt de bal weg. Daar is Drenthe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro geeft een hoge lob. Dam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dobor probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis passt de bal in één keer door. Godeiro rent richting de bal. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 9:0

27e minuut.
Lozančić onderschept slim de pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 10:0

31e minuut.
Dobor probeert naar een medespeler te passen. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro passt de bal met de wreef. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. Dam bokst de bal weg.

33e minuut.
Godeiro is nu in balbezit. Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. Dam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 11:0

34e minuut.
Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Godeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assis is nu in balbezit. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. Dam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 12:0

39e minuut.
Assis passt de bal zonder na te denken. Lozančić probeert de bal aan de voet te houden. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel. Dam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 13:0

44e minuut.
Assis kopt de bal weg. Klungelig pakt Lozančić de bal. Godeiro rent richting de bal. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dobor geeft de bal voor. Assis kopt de bal weg. Godeiro is nu in balbezit. Lozančić rent richting de bal. Lozančić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 27%, Sprookje Voetbalclub Polen 73%.
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 13:0

48e minuut.
Walters passt de bal met de wreef. Assis rent richting de bal. Assis probeert naar een medespeler te passen. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. Dam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kool ... Strafschop! Kool is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Assis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Assis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 14:0

48e minuut.
de Groot met een sublieme pass. Daar is van der Gouw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeiro rent richting de bal. Godeiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Godeiro is nu in balbezit. Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel. Dam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 15:0

51e minuut.
Daar is de Groot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeiro rent richting de bal. Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 16:0

52e minuut.
Dobor passt de bal zonder na te denken. Lozančić probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis speelt de bal door. Godeiro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 17:0

53e minuut.
Godeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Godeiro passt de bal zonder na te denken. Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assis haalt uit met een fantastische trap. Dam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 18:0

55e minuut.
Lubbers is nu in balbezit. Godeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Dam met een sublieme pass. van der Dussen kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 19:0

58e minuut.
Godeiro is nu in balbezit. Godeiro passt de bal met de wreef. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 20:0

62e minuut.
Godeiro kopt de bal weg. Assis rent richting de bal. Daar is Godeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 21:0

63e minuut.
Lubbers rent richting de bal. Godeiro onderschept slim de pass. Godeiro geeft een lange en hoge pass. Assis kan de bal niet met de borst controleren. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 22:0

67e minuut.
van der Gouw kopt de bal weg. Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor passt de bal met de wreef. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Caneda met de inworp. Lozančić speelt de bal door. Godeiro rent richting de bal. Godeiro schiet op doel. Dam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 23:0

69e minuut.
De Pever trapt de bal weg. Lozančić kopt de bal weg. Assis is nu in balbezit. Godeiro rent richting de bal. Godeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bove met een sublieme pass. MacVarish is nu in balbezit. MacVarish passt de bal zonder na te denken. Walters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Assis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 24:0

74e minuut.
Godeiro rent richting de bal. Godeiro passt de bal zonder na te denken. Dobor met een sublieme pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. Dam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aerts heeft problemen om de bal te vangen. Lozančić rent richting de bal. Lozančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 25:0

77e minuut.
Dobor is nu in balbezit. Dobor probeert naar een medespeler te passen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 26:0

78e minuut.
Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor met een sublieme pass. Lozančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 27:0

80e minuut.
Dobor probeert naar een medespeler te passen. Lozančić is nu in balbezit. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... Dam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 28:0

81e minuut.
Klungelig pakt van der Gouw de bal. Assis rent richting de bal. Assis passt de bal met de wreef. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 29:0

84e minuut.
Assis kopt de bal weg. Klungelig pakt Aerts de bal. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. Dam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 30:0

85e minuut.
Dobor met de inworp. Lozančić is nu in balbezit. Lozančić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Assis de bal. Assis schiet op doel. Dam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobor zal de hoekschop nemen. Assis heeft problemen om de bal te vangen. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 31:0

88e minuut.
Lozančić passt de bal in één keer door. Godeiro heeft problemen om de bal te vangen. Godeiro passt de bal zonder na te denken. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 32:0

89e minuut.
de Groot speelt de bal door. Daar is van der Gouw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeiro rent richting de bal. Godeiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. Dam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 21%, Sprookje Voetbalclub Polen 79%.
Campinas F. C. - Sprookje Voetbalclub Polen 32:0