Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sprookje Voetbalclub Polen Campinas F. C.
Normal Tactiek GG-17
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 53.1
slecht Schieten briljant
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Lozančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozančić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aerts de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:1

3e minuut.
Stângă met een sublieme pass. Klungelig pakt Acerola de bal. Acerola met een sublieme pass. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Lozančić is nu in balbezit. Aerts verovert de bal door een tackle van achteren. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:2

5e minuut.
Ligeon met een sublieme pass. Ivaniuk geeft een lange en hoge pass. Acerola kopt de bal weg. Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:3

7e minuut.
Acerola maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Kool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:4

8e minuut.
Daar is Acerola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerola probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:5

11e minuut.
Daar is Ivaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozančić rent richting de bal. Lozančić geeft de bal voor. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Acerola probeert naar een medespeler te passen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola is nu in balbezit. Acerola haalt uit met een fantastische trap. Dam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:6

14e minuut.
MacVarish geeft de bal voor. Roelofsen controleert de bal met de borst. Lozančić speelt de bal door. Acerola rent richting de bal. Acerola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stângă geeft een hoge lob. Acerola kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... Dam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:7

20e minuut.
Kool speelt de bal door. Drenthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenthe geeft een lange en hoge pass. Ligeon is nu in balbezit. Ligeon geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ivaniuk geeft de bal voor. Daar is Kool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:8

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bove met de inworp. Lozančić met een sublieme pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dam met een sublieme pass. Assis is nu in balbezit. Roelofsen rent richting de bal. Assis onderschept slim de pass. Assis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
van Leer verovert de bal door een tackle van achteren. van Leer probeert naar een medespeler te passen. Ivaniuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Acerola de bal. Acerola haalt uit met een fantastische trap. Dam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:9

31e minuut.
van der Gouw met een sublieme pass. Daar is de Groot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drenthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola is nu in balbezit. Acerola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:10

32e minuut.
van der Gouw speelt de bal door. Daar is de Groot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerola is nu in balbezit. Acerola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:11

38e minuut.
MacVarish verovert de bal door een tackle van achteren. Drenthe speelt de bal door. Wnęczak geeft de bal voor. Assis controleert de bal met de borst. Assis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Lacedêmon de bal onder controle te krijgen. Ivaniuk geeft een hoge lob. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:12

44e minuut.
Klungelig pakt Acerola de bal. Acerola passt de bal met de wreef. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:13

45e minuut.
Kool geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacedêmon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozančić rent richting de bal. Lozančić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sprookje Voetbalclub Polen 68%, Campinas F. C. 32%.
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:13

46e minuut.
Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... Dam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:14

48e minuut.
Acerola rent richting de bal. Acerola geeft een lange en hoge pass. van der Dussen probeert de bal met de borst te controleren. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ivaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniuk passt de bal zonder na te denken. Acerola heeft problemen om de bal te vangen. Acerola haalt uit met een fantastische trap. Dam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:15

53e minuut.
Wnęczak speelt de bal door. Lozančić rent richting de bal. Lozančić met een sublieme pass. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ... Paal! Dam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kool is nu in balbezit. Acerola verovert de bal door een tackle van achteren. Acerola haalt uit met een fantastische trap. Dam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:16

57e minuut.
Lubbers probeert naar een medespeler te passen. de Groot heeft problemen om de bal te vangen. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak geeft een lange en hoge pass. Acerola springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:17

59e minuut.
Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lozančić passt de bal met de wreef. Acerola is nu in balbezit. Acerola passt de bal in één keer door. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:18

62e minuut.
Acerola kopt de bal weg. Klungelig pakt Assis de bal. Assis passt de bal zonder na te denken. Acerola heeft problemen om de bal te vangen. Acerola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:19

63e minuut.
van Leer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palagar met een snelle inworp. Lozančić geeft de bal voor. Acerola kopt de bal weg. Dam bokst de bal weg. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:20

64e minuut.
Assis is nu in balbezit. Assis geeft de bal voor. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Assis controleert de bal met de borst. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:21

71e minuut.
Assis rent richting de bal. Acerola rent richting de bal. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... Dam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:22

72e minuut.
Assis rent richting de bal. Lozančić rent richting de bal. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola schiet op doel. Dam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:23

73e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Lozančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozančić passt de bal in één keer door. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:24

74e minuut.
de Groot speelt de bal door. van der Gouw heeft problemen om de bal te vangen. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:25

80e minuut.
Ivaniuk geeft een hoge lob. Assis kopt de bal weg. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola schiet op doel. Dam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:26

81e minuut.
Lubbers passt de bal in één keer door. Aerts heeft problemen om de bal te vangen. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... Dam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:27

83e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Drenthe begaat een overtreding. Acerola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lozančić met een snel genomen vrije trap. Assis krijgt zijn hoofd ertegen. Dam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:28

84e minuut.
Lacedêmon is nu in balbezit. Lacedêmon probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. Dam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:29

89e minuut.
Lozančić rent richting de bal. Lozančić geeft een hoge lob. Acerola rent richting de bal. Acerola haalt uit met een fantastische trap. Dam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:30

89e minuut.
van der Gouw speelt de bal door. Lubbers is nu in balbezit. Acerola verovert de bal door een tackle van achteren. Acerola geeft een hoge lob. Assis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sprookje Voetbalclub Polen 78%, Campinas F. C. 22%.
Sprookje Voetbalclub Polen - Campinas F. C. 0:30