Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sprookje Voetbalclub Polen 52Orduspor52
Normal Tactiek play out
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
van Leer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badea met een snelle inworp. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Gromko is nu in balbezit. Gromko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - 52Orduspor52 0:1

4e minuut.
Drenthe is nu in balbezit. Kandıralı verovert de bal door een tackle van achteren. Kandıralı passt de bal in één keer door. Gromko rent richting de bal. Gromko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Badea probeert naar een medespeler te passen. Herisz rent richting de bal. Kandıralı met een sublieme pass. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dam trapt de bal weg. Drenthe kopt de bal weg. Yalınsoy geeft een hoge lob. Gromko is nu in balbezit. Gromko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Roelofsen rent richting de bal. Kandıralı rent richting de bal. Roelofsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roelofsen krijgt een gele kaart. Kandıralı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aerts trapt de bal weg van het doel. Yalınsoy kopt de bal weg. Gromko is nu in balbezit. Gromko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - 52Orduspor52 0:2

14e minuut.
Roelofsen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Wonderen komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Kandıralı speelt de bal door. Äär bereikt de bal nog maar net als eerste. Äär geeft een hoge lob. Gromko is nu in balbezit. Gromko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - 52Orduspor52 0:3

26e minuut.
Klungelig pakt Ligeon de bal. Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez geeft de bal voor. Badea is nu in balbezit. Herisz geeft een lange en hoge pass. Dam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ertelemez onderschept slim de pass. Ertelemez geeft de bal voor. Aerts heeft problemen om de bal te vangen. Gromko is nu in balbezit. Gromko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - 52Orduspor52 0:4

36e minuut.
Gromko passt de bal in één keer door. Kandıralı is nu in balbezit. Kandıralı geeft de bal voor. Herisz rent richting de bal. Herisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - 52Orduspor52 0:5

39e minuut.
Herisz is nu in balbezit. Herisz passt de bal met de wreef. van der Gouw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karakushev is nu in balbezit. Karakushev geeft een lange en hoge pass. Dam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Drenthe probeert naar een medespeler te passen. Yalınsoy is nu in balbezit. Yalınsoy passt de bal zonder na te denken. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko schiet op doel. Dam bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sprookje Voetbalclub Polen 69%, 52Orduspor52 31%.
Sprookje Voetbalclub Polen - 52Orduspor52 0:5

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Badea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gromko probeert de bal met de borst te controleren. Gromko draait met de bal, schiet en ... Dam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - 52Orduspor52 0:6

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antkowiak komt het veld opgelopen.

63e minuut.
van Leer kopt de bal weg. Karakushev rent richting de bal. Karakushev met een sublieme pass. Yalınsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalınsoy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kandıralı probeert naar een medespeler te passen. Herisz probeert naar een medespeler te passen. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak schiet op doel. Dam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - 52Orduspor52 0:7

74e minuut.
Drenthe is nu in balbezit. Karakushev onderschept slim de pass. Karakushev probeert naar een medespeler te passen. Kandıralı rent richting de bal. Kandıralı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
van der Dussen heeft problemen om de bal te vangen. van Wonderen is nu in balbezit. Yalınsoy speelt de bal door. Herisz rent richting de bal. Herisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sprookje Voetbalclub Polen - 52Orduspor52 0:8

78e minuut.
Drenthe rent richting de bal. Drenthe met een sublieme pass. Yalınsoy met een sublieme pass. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sprookje Voetbalclub Polen 68%, 52Orduspor52 32%.
Sprookje Voetbalclub Polen - 52Orduspor52 0:8