Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlétic Saint-Jean Le Brique Campinas F. C.
Normal Tactiek GG-17
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.3 gemiddelde waardering 58.5
redelijk Schieten briljant
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Palagar geeft de bal voor. Szpejna rent richting de bal. Szpejna passt de bal zonder na te denken. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:1

2e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palagar met de inworp. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza haalt uit met een fantastische trap. Stelmach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Marcoux bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza onderschept slim de pass. da Silva e Souza geeft een lange en hoge pass. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap. Stelmach bokst de bal weg.

6e minuut.
Kukáč geeft een lange en hoge pass. MacVarish geeft een lange en hoge pass. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeiro rent richting de bal. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:2

10e minuut.
Gumiński passt de bal met de wreef. MacVarish met een sublieme pass. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis schiet op doel. Stelmach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:3

12e minuut.
Godeiro is nu in balbezit. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Assis de bal. Assis schiet op doel. Stelmach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szpejna kopt de bal weg. Assis rent richting de bal. Assis speelt de bal door. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Romanowicz speelt de bal door. Inworp. MacVarish met de inworp. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza schiet op doel. Stelmach bokst de bal weg. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro schiet op doel. Stelmach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
da Silva e Souza passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro onderschept slim de pass. Godeiro geeft de bal voor. Assis maakt een snoekduik en kopt de bal. Stelmach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:4

20e minuut.
Palagar geeft een hoge lob. Godeiro rent richting de bal. Godeiro met een sublieme pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... Stelmach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Romanowicz is nu in balbezit. Romanowicz geeft een lange en hoge pass. Szpejna rent richting de bal. Szpejna met een sublieme pass. Assis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:5

30e minuut.
da Silva e Souza passt de bal met de wreef. Godeiro rent richting de bal. Godeiro passt de bal met de wreef. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:6

33e minuut.
Godeiro passt de bal in één keer door. Szpejna speelt de bal door. Assis heeft problemen om de bal te vangen. da Silva e Souza is nu in balbezit. da Silva e Souza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Szpejna rent richting de bal. da Silva e Souza is nu in balbezit. da Silva e Souza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Assis de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:7

41e minuut.
Doeltrap. Lupescu trapt de bal weg. Barreto kopt de bal weg. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. De Pever bokst de bal weg. De Pever speelt de bal door. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro geeft een hoge lob. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. Stelmach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 68%, Campinas F. C. 32%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:8

47e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva e Souza passt de bal in één keer door. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
López onderschept slim de pass. López met een sublieme pass. Malkhazyan speelt de bal door. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Malkhazyan passt de bal zonder na te denken. Barreto rent richting de bal. Szpejna maakt een afschuwelijke overtreding. Szpejna krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Lupescu rent richting de bal. Lupescu geeft een lange en hoge pass. Palagar kopt de bal weg. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Stângă met een sublieme pass. da Silva e Souza is nu in balbezit. da Silva e Souza probeert naar een medespeler te passen. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:9

58e minuut.
Assis kopt de bal weg. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro geeft een hoge lob. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szpejna geeft een lange en hoge pass. Godeiro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:10

62e minuut.
Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna passt de bal zonder na te denken. da Silva e Souza rent richting de bal. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... Stelmach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Stelmach niet meer kan verder spelen. Reboyar komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lupescu kopt de bal weg. Reboyar probeert naar een medespeler te passen. Szpejna kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. Reboyar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
MacVarish geeft de bal voor. Godeiro rent richting de bal. Godeiro geeft de bal voor. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Szpejna geeft een lange en hoge pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Godeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Godeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Assis rent richting de bal. Assis geeft de bal voor. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. Reboyar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:11

72e minuut.
Godeiro is nu in balbezit. Godeiro geeft een hoge lob. Szpejna kopt de bal weg. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:12

74e minuut.
Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis speelt de bal door. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro schiet op doel. Reboyar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:13

76e minuut.
Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ... Lupescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lupescu met een sublieme pass. Daar is Kukáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. Reboyar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:14

80e minuut.
Godeiro passt de bal met de wreef. da Silva e Souza heeft problemen om de bal te vangen. da Silva e Souza met een sublieme pass. Godeiro rent richting de bal. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bove met een sublieme pass. Assis speelt de bal door. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro draait met de bal, schiet en ... Reboyar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:15

90e minuut.
Kukáč controleert de bal met de borst. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Assis de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. Reboyar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 65%, Campinas F. C. 35%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Campinas F. C. 0:15